kisallathamvaszto.hu

Pécsi kisállat hamvasztó

Áraink

(alapurnát a szolgáltatás tartalmazza)

Ár (netttó)
1 kg alatti kisállatok (nyuszi.,madarak,hüllők...stb) 24.000.-
Cicák,mini kutyák 5 kg-ig 32.000.-
Kistestű kutyák 5-15kg-ig 35.000.-
Közép méretű kutyák 15-30kg 45.000.-
Nagytestű kutyák 30-50 kg 55.000.-

Kiszállás Pécsett és vonzáskörzetében (Hird, Vasas, Keszű, Gyód, Pellérd, Kozármisleny) ingyenes, vidékre 100ft/km.
Szolgáltatásunk 8-20 óráig érhető el ,hétvégén és ünnepnapokon 5000ft felárat számítunk fel.

Áraink nettó árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t (27%)

Kisállat hamvasztás: Méltó búcsú a négylábú barátoktólKisállat hamvasztás: Méltó búcsú a négylábú barátoktól Elveszíteni valakit mindig embert próbáló esemény, ami hatalmas érzelmi viharokkal, mély gyásszal jár. Sosem könnyű feldolgozni azt, ha valaki nincs velünk, mellettünk többé. Emberek és állatok között is ugyanolyan szoros kapcsolat alakulhat ki, ami hosszú éveken, akár évtizedeken át mélyül. Éppen ezért egy állat elvesztése is nagy vihart kavarhat az ember életében.

Kollégáink mindezzel tisztában vannak, ezért kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy színvonalas szolgáltatás keretein belül, megfelelő körülményeket biztosítsanak az állat hamvasztásához, ugyanis állatbarátként számunkra is megterhelő pillanattá válnak a búcsú percei!

Ahogyan szeretteink esetében, úgy kis kedvenceinknél is igaz az, hogy igyekszünk tőlük szépen búcsút venni, biztosítani nekik a nyugalmat, el szeretnénk őket kísérni utolsó útjukra. Az állatok esetében is többféle módja van az elbúcsúztatásnak. A kisállat hamvasztás olyan szolgáltatás, ami egy előnyös lehetőség!

Nem kell az állat teteméről gondoskodni, mi megtesszük Ön helyett. Ellenőrzött körülmények között, biztonságos és környezetkímélő módon elhamvasztjuk a kis testű állatokat. Mindehhez egy mobil állomást használunk, amivel házhoz is tudunk menni.

Keressen minket, és vegye igénybe kisállat hamvasztás szolgáltatásunkat!


Az utolsó út a kis állatoknak is jár!Az utolsó út a kis állatoknak is jár! Az állatok és az ember között mély barátság tud kialakulni, ami a hűségen, szereteten, kölcsönös tiszteleten alapul. A kis állatainkat mindannyian odaadóan szeretjük, így nehéz és lesújtó feladat végleg búcsút venni tőlük akkor, ha eljön a végső búcsú ideje.

Amikor egy háziállat elköltözik az örök vadászmezőkre, a gazdájának több választása is van arra vonatkozóan, hogyan engedje utolsó útjára. A végső búcsúzás során elföldelheti az állat maradványait, vagy választhatja a kisállat hamvasztást is.

A kisállat hamvasztást minden olyan gazdinak ajánljuk, aki nem szeretne egy sírt kerülgetni a kertjében, de a kisállat temetőkre sem gondol szívesen. A hamvasztás gyors, tiszta és egyszerű módja annak, hogy az állat tetemétől színvonalas módon búcsút vegyünk, és a maradványokat biztos helyen tudjuk. A hamvakat akár meg is lehet tartani vagy ránk bízni.

Mobil hamvasztónkkal szolgáltatásunk nem csak kegyeletteljes, higiénikus, hanem kifejezetten kényelmes lehetőség is!

Vegye igénybe minőségi szolgáltatásunkat kisállat hamvasztáshoz!

Méltó búcsú kedvencétől – Döntsön kisállat hamvasztási szolgáltatásunk mellett!kisállat hamvasztás

Manapság, ha elérkezik egy kutya, vagy macska utolsó órája és dönteni kell az állat végső búcsújával kapcsolatban, sokan választják a kisállat hamvasztás lehetőségét, hiszen ahogy az emberek esetében, úgy az állatoknál is sokkal méltóbb ebben a formában a búcsúzás. Ha Ön is megfelelő körülményeket szeretne biztosítani a végső elváláshoz, döntsön a kisállat hamvasztás mellett!

Kisállat hamvasztási szolgáltatásunk bárhol, bármikor elérhető. Telefonhívása után igyekszünk minél hamarabb kiérni a helyszínre, ahol kollégáink segítenek Önnek a nehéz percekben és mindent elintéznek, ami az állat elszállítása és hamvasztása kapcsán felmerül! Természetesen nem csak a hamvasztási szolgáltatást biztosítjuk, hanem az urnát is, amelyet többféle típusból választhat ki, így Önnek csak a gyásszal és a veszteség feldolgozásával kell foglalkoznia!

Ha elérkezik a végső búcsú pillanata, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A kutya hamvasztás árban is előnyös választás!A kutya hamvasztás árban is előnyös választás!

A kutyáknak, bár a macskákkal ellentétben nem terjed róluk, hogy kilenc életük van, még így is igazán sokáig megadatik nekik, hogy hűséges társaik legyenek a gazdijuknak. A vég azonban sajnos elkerülhetetlen, előbb vagy utóbb el kell, hogy engedjük őket is. Az már minden gazdi saját döntése, hogyan intézi ezt a búcsút, hagyományos módon vagy esetleg kutya hamvasztás útján.

Amennyiben az utóbbi lehetőségen gondolkodik, keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet a részletekről, a kutya hamvasztás áráról, módjáról és menetéről is szívesen osztunk meg bővebb információkat minden érdeklődőnek.

Ez a megoldás nem egyenlő azzal, hogy a kutya tetemét elföldeljük a kertben, de többet is nyújt annál. A kutya hamvasztás gyors, egyszerű és tiszta, környezetbarát, nem utolsósorban pedig méltóságteljes módja az utolsó útnak. A kutya hamvasztás árak a kutya méretétől és testsúlyától függenek, a kiszállás Pécsen és környékén ingyenes, ám éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon felárat számítunk fel.

Lépjen velünk kapcsolatba, és ismerje meg a részleteket!