Pályázat

A kisállat hamvasztás anyagi oldaláról

Hívjon!Ajánlatkérés
A kisállat hamvasztás kegyeleti, higiéniai és anyagi szempontból is jó választás egy szeretett kedvenc elvesztésekor. Csapatunk gondoskodik a hamvasztásról!

Egy állat elvesztése mindenképpen tragikus és nagy fájdalommal jár, akár hirtelen baleset, akár a kor vagy egy betegség miatt jön el az idő. Sajnos tudjuk, hogy ez mennyire szörnyű érzés, csak kavarognak a gondolatok az ember fejében, hogy vajon mindent megtett-e, mit kellett volna másképp csinálni. Nem elég ezekkel a gondolatokkal megküzdeni, még ráadásként gondoskodni kell a végső búcsú lebonyolításáról is.

Erre ugyanúgy, ahogy az embereknél, az állatoknál is több lehetőség van. Sokan a saját kertjükben temetik el kedvencüket, de érdemes tudni róla, hogy ez szigorú szabályokhoz kötött, ezért nem is mindig van rá lehetőség még egy kertes háznál sem. Ezen kívül népszerűek állattemetők, azonban ezek használatának sajnos komoly anyagi vonzata van, ezért ezt is érdemes alaposan átgondolni. A kisállat hamvasztás egy olyan alternatíva lehet, ami kegyeleti és anyagi szempontból is elfogadható megoldást nyújt.

Az állattemető az emberi temetőkhöz hasonlóan működik, vagyis a szertartás kifizetése mellett a sírhely megváltásának és fenntartásának is megvan a díja. Ezt értelemszerűen át kell gondolni, hogy biztosan fogja-e tudni éveken át fizetni, illetve tud-e folyamatosan gondoskodni a sírhely ápolásáról, karbantartásáról.

A kisállat hamvasztása és a hamvak otthoni megőrzése nem jár semmilyen további költséggel, ugyanakkor kegyeleti szempontból sem kell kompromisszumot kötni. Ön gazdiként kialakíthat akár egy kis sarkot vagy egy polcot, amit szeretett kedvencéhez méltó módon rendezhet be, egy meghitt emlékhelyet létrehozva számára.

Cégünk a kisállat hamvasztást elérhető áron, megbízhatóan, rövid határidőn belül elvégzi. Reméljük, hogy még sok boldog évet fog együtt tölteni kedvencével, de, ha eljön a végső búcsú ideje, csapatunkra számíthat. Ha kérdése merült fel, keresse bizalommal munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek Önnek mindenben!