Pályázat

A kisállat hamvasztás árát megéri a szolgáltatásra áldozni!

Hívjon!Ajánlatkérés

kisállat hamvasztás ára nem pénzkidobás! A szeretett kedvence utolsó útjára megéri pénzt áldozni, hiszen több lehetősége nem lesz rá.

A legjobban szeretett négylábú barátja földi pályafutása véget ért? Nem szeretné elfelejteni a kis kedvencét és az is fontos Önnek, hogy a búcsúztatása is méltó legyen hozzá? A kisállat hamvasztás olyan szolgáltatás, amit minden gyászoló gazdinak jó szívvel tudunk ajánlani. Az erre a szolgáltatásra kifizetett összeggel egy olyan búcsúztatást tud majd a néhai kedvencének szervezni, amilyet minden gazdi elképzelt a kutyusnak, cicának, nyuszinak vagy a madarának stb. Természetesen lehet az egyszerűbb verzió mellett is dönteni, ami nem jár semmilyen anyagi áldozattal, de nem véletlenül jelent a kisállat hamvasztás szolgáltatást.

kisállat hamvasztás minden gazdi számára elérhető áron tudja azt a biztonságot, kegyeletet, igényességet és méltóságot is nyújtani, amit egy hagyományos intézkedés különben nem. Mit tud adni a gazdinak a szimpla temetés? Kevesebbet, mint a kisállat hamvasztás, ezt garantálni tudjuk. A hamvasztásra kifizetett pénzért a gazdi megkapja azt a lehetőséget, hogy a profi eszközökkel elvégzett kisállat hamvasztáson jelen legyen, amit akár a kisállat életének helyszínén is el lehet végezni. A szolgáltatás tiszteletteljesen zajlik, minden kolléga komolyan veszi a feladatát. A szállítás, a kisállat hamvasztás mellett az urna és a hamvak átadása is beletartozik az árba. Egyértelművé válik ezek alapján az információk alapján, hogy a szolgáltatás a gazdi számára előnyös dolog. A kisállat hamvasztás nem olyan dolog, ami felesleges luxus lenne vagy értelmetlen pénzkidobás, amit a gyászoló gazdi meggondolatlanul hajt végre.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha érdeklődik a szolgáltatásunk iránt! A kisállat hamvasztás megrendeléséhez időpont egyeztetésre van szükség és a részletek tisztázására. Legyen az ügyfelünk, mert számunkra is olyan fontos a kedvence, mint Önnek! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, várjuk a hívását vagy az üzenetét!