Pályázat

A kisállat hamvasztás családbarát megoldás a végső búcsúhoz

Hívjon!Ajánlatkérés

Egy állat halála nem csupán a felnőtteket rázhatja meg a családon belül, hanem a gyerekeket is. Érthető módon, a kicsik kifejezetten érzékenyek erre, főleg akkor, ha az elpusztult állat látványával is szembesülniük kell. Éppen ezért a szülőknek, felnőtt családtagoknak a végső búcsú mellett arra is ügyelniük kell, hogy a gyerekeknek a lehető legkíméletesebb formában tálalják, hogy sajnos a hűséges kedvenc elhunyt. Amennyiben az Ön családjában is van kisgyermek, hagyományos temetés helyett inkább válasszák a kisállat hamvasztást a végső búcsúhoz!

A kisállat hamvasztásnak köszönhetően sokkal kíméletesebb formában közölhetik a családban a gyerekekkel, hogy a szeretett háziállat már nincs többé. Ez esetben nem kell attól tartani, hogy a kicsik végignéznék a temetés minden egyes mozzanatát, vagy olyat látnának, ami megviselné őket. A kisállat hamvasztás a gyerekeken kívül a felnőtteknek is könnyebbséget nyújt, mert a tetem mozgatásával és annak elföldelésével sem kell foglalkozniuk.

A kisállat hamvasztást rövid időn belül tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!