Pályázat

A kisállat hamvasztás és a temetés költségei különböznek?

Hívjon!Ajánlatkérés
A cicák és kutyák búcsújához a kisállat hamvasztás egy kedvelt opciónak számít. A körülmények és az ár is vonzó tud lenni egy gyászoló gazdi számára.

Az állathamvasztás még sokaknak jelent olyan újdonságot, amiről keveset tudnak és ezért nem mernek belevágni. Egy szerető gazdi nem azzal van elfoglalva, hogy a még élő kedvence temetését szervezze. Amikor váratlanul vagy lassan, de biztosan bekövetkezik a vég, akkor válik kézzelfoghatóvá a búcsú.

Hogyan és mennyiért történik a búcsú?

Az állattartók nagy részének igenis számít az ár, ugyanakkor szívesen hoznak áldozatot azért, hogy a legjobbat biztosítsák az utolsó órákat követően is. A szeretett kisállat útjára engedése és az emlékének az ápolása a búcsúztatás módjától is függhet.

A kisállat temetés és a kisállat hamvasztás árak eltérnek egymástól, mert két különböző szolgáltatásról van szó. Az átlagos árakat figyelembe véve elmondható, hogy a hamvasztásos búcsú kisebb költséget, alacsonyabb árakat jelenthet a gyászoló gazdinak.

Az elhunyt kutya vagy macska gazdájának lakóhelye is befolyásolja, hogy mire tud költeni és mennyit kell szánnia a kiválasztott szolgáltatásra. A kisállat temetők nem működnek minden településen, ahogyan kisállat hamvasztás sincs mindenhol. Kilométereket kell megtennie vagy a gazdinak vagy a szolgáltatónak ahhoz, hogy megtörténjen a búcsúztatás.

A temetés a kiválasztott kisállat temetőt fel kell keresni és a sírhely bérlésről gondoskodni. A bérleti díjat hosszú távon fizetni kell, de vannak egyszeri költségek is, mint a koporsó vagy a megrendelhető temetkezési szolgáltatások, a koszorú vagy virág.

Az állathamvasztásnál a szállításért és a szolgáltatásért csak egyszer kell fizetni. A szolgáltatás ára az állat súlya szerint körvonalazódik. Az urna árát tartalmazza a megrendelés összege, de az ügyfél egyedi urnát is beszerezhet egyéb helyről.

A kutyák és a macskák élete rövidke, de annál több szeretetet csempésznek ez idő alatt az emberek hétköznapjaiba. Megérdemlik, hogy szépen köszönjenek el tőlük és meleg szívvel emlékezzenek rájuk.