Pályázat

A kisállat hamvasztás higiéniai előnyei

Hívjon!Ajánlatkérés
Kisállat hamvasztás megbízható csapattól, megfizethető áron! A végső búcsúhoz válassza Ön is a leghigiénikusabb módot, a temetés helyett a hamvasztást!

Egy szeretett állat halála borzasztó tragédia. Mindenképpen nehéz megbirkózni az érzéseinkkel, akkor is, ha hirtelen, például baleset miatt kell búcsút mondanunk kedvencünknek, de akkor is, ha egy betegség következményeként veszítettük őt el. Ha az utóbbi történt, akkor különösen fontos, hogy a szomorúság ellenére gondoskodjunk a higiénikus körülmények helyreállításáról, főleg, ha az állat fertőző betegségben hunyt és más állatunk is van mellette, akinek az egészségét szeretnénk megóvni. Ebben segít a kisállat hamvasztás!

Ahol több állatot tartanak együtt, ott sajnos nehéz elkerülni, hogy a fertőző betegségeket ne kapják el egymástól. Ha azonban mégis sikerül megelőzni, hogy a betegség tovább terjedjen a másik vagy a többi állatra, a fertőzött pedig elpusztul, akkor nagyon fontos a megfelelő fertőtlenítés, illetve, hogy az elhunyt kedvenc testének sorsáról is higiénikus módon gondoskodjunk. Erre a legjobb megoldás a kisállat hamvasztás. A temetés egy hosszabb procedúra, és ez alatt az idő alatt mindvégig meg kell oldani, hogy az élő, egészséges állatok semmilyen formában ne érintkezhessenek elhunyt társukkal. A kisállat hamvasztásra azonban gyorsan sor kerülhet. Cégünk minden esetben igyekszik a hívást követően mihamarabb a helyszínre érkezni és elszállítani az állatot, lecsökkentve ezzel az egészséges kedvencek megfertőződési esélyét. Az elhunyt kisállatot egy elegáns,  teljesen higiénikus urnában adjuk vissza tulajdonosának, így nem kell tartani a halálát okozó betegség továbbterjedésétől. A kisállat hamvasztás higiénikus, ugyanakkor tisztességes és méltó módja a végső búcsúnak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a kisállat hamvasztásról, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Óvja meg egészséges kedvenceit, temetés helyett válassza a kisállat hamvasztást!