Pályázat

A kisállat hamvasztás nem terheli a környezetet

Hívjon!Ajánlatkérés
Egy állat elvesztése sokak számára óriási lelki fájdalommal járhat. A közösen eltöltött évek kellően összekovácsolják a kedvenceket a gazdáikkal, így nem csoda, hogy ennyire nehéz az elválás. Egyesek mindenképp szeretnék lezárni méltó formában ezt az időszakot. Bármennyire is rosszul esik nekik, vállalják a hagyományos temetéssel járó testi és mentális terheket.

Nem is sejtik, hogy ezzel tulajdonképpen nem csupán maguknak árthatnak, hanem a természetnek is, éppen ezért megéri megfontolni azt, hogy miképpen történjék meg a végső búcsú.

A hagyományos állattemetés több szempontból is terheli a környezetet

A hagyományos állattemetés alapvetően bonyolult és hosszadalmas művelet, amely még a környezetnek is árt. Sírhelyet kell kialakítani, amihez kellhetnek különböző kiegészítők is. Ebben a formában kerülhetnek káros anyagok is a talajba, amelyek az évek múlásával kockázatokat jelenthetnek.

Az állattemetés alapvetően szigorú szabályokhoz is kötött, nem véletlenül, így ezeket is szem előtt kell tartani. Ennek ellenére hiába vannak előírások, azok sajnos nem gátolják meg azt, hogy a környezetterhelés ne következzen be a művelet után.

Egészségügy kockázatok

Sajnos a gyász kellős közepén nagyon nehéz abba belegondolni, hogy az állat bomlásának folyamata számos egészségügyi kockázatot is rejt magában. Ezáltal is szennyeződik a környezet, ami betegségekhez is vezethetnek.

Az ember egy ilyen nagy veszteségnél nem igazán tudja követni a szabályokat, így könnyen előfordulhat, hogy hibát vét, így még hamarabb kialakulhatnak veszélyes körülmények.

Ne válasszon olyan utat, ami a környezetet is terheli. A legjobb, ha hozzánk fordul, cégünk méltó körülményeket biztosít a végső búcsúhoz Pécsen a kisállat hamvasztás keretein belül.

Az állat hamvasztása környezetkímélő, és semmilyen egészségügyi kockázattal nem jár. A legkulturáltabb és legméltóbb formája a búcsúnak, ami a gyász időszakát is megkönnyítheti.

Ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken!