Pályázat

A kisállathamvasztás föld helyett a szebb megoldást kínálja!

Hívjon!Ajánlatkérés
Az állatok élete rövidebb, mint az embereké, ezért számukra hamarabb eljön a búcsú ideje. Az emberek, a gazdik számára ez fontos dolog, aminek nagy jelentősége van a gyász feldolgozásában. A kisállathamvasztás egy megfelelő módja annak, hogy az eltávozott cica vagy kutya és egyéb kis kedvenc szépen hagyja itt a világot. Minden állat tulajdonos számára ajánljuk ezt a szolgáltatást, aki mást képzelt el kedvencének a sötét, nyirkos földnél.

A kisállathamvasztás a gazdik számára megfontolandó, amennyiben nem szeretnék a földbe temetést választani. Helyette egy ünnepélyesebb módot kínálunk. A kisállathamvasztás kedvező áron igénybe vehető, az ügyfelek számára pedig minőségi szolgáltatást nyújtunk. Nem kell megelégednie azzal a megoldással, amit a legtöbben választanak, döntsön a kisállathamvasztás mellett!

Segítünk túlélni a gyászt és elbúcsúzni a kis kedvencétől! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen részletes felvilágosítást a szolgáltatásainkról vagy egyeztessen időpontot hamvasztáshoz!