Pályázat

A kisállathamvasztás segítheti az elengedést!

Hívjon!Ajánlatkérés
Egy kiskutya vagy egy kismacska könnyen az életünk részévé válik és egy csapásra családtag lesz belőle. Amilyen könnyen megszeretjük őket, olyan nehéz elengedni mindegyiküket, amikor eljön az ideje.

Szerencsére ma már léteznek olyan szolgáltatások, amik segítenek. A kisállat elvesztése okozta fájdalmat természetesen nem csökkentik, de hozzájárulnak a feldolgozás folyamatához. A kisállathamvasztás egy ilyen szolgáltatás, ami a gazdik számára segítséget nyújt az utolsó út ideális megszervezésében. A kisállathamvasztás minden gazdinak előnyös döntés. Akik szép búcsúztatót szeretnének az eltávozott kedvencnek, azok többet nyújthatnak neki egy cipős doboznál. Aki halála után is közel szeretné tudni magához kedvencét, a kisállathamvasztás után megtarthatja a hamvakat. Akik idegenkednek az elföldeléstől vagy nincs is rá lehetőségük, azoknak is ideális a hamvasztás lehetősége.

kisállathamvasztásról többet megtudhat, ha felveszi velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!