Pályázat

A kutyahamvasztás minden szempontból enyhít terhein

Hívjon!Ajánlatkérés
Egy nagyobb méretű ebet eltemetni komoly fizikai teher, de Ön megkímélheti magát ettől, ha a kutyahamvasztást választja, és ránk bízza a feladatot!

Bár egyre többen rajonganak a kistermetű, ölbe vehető kutyusokért, sokan csak olyan ebet tudnak elképzelni maguk mellé, ami tekintélyes méretekkel rendelkezik. Ha a hely engedi és a gazdi tud elegendő időt szakítani a nagy sétákra, egy argentin dog, berni pásztorkutya, dobermann vagy épp rottweiler is lehet lakásban tartott, családtagként szeretett kedvenc.

A nagytestű kutyáknak azonban rendszerint rövidebb élet adatik meg, mint az ölebeknek, és ha végleg búcsút kell venni tőlük, az nem csak lelkileg, hanem fizikailag is teher a gazdinak. Egy nagyobb testű ebet nem könnyű megemelni, a temetést pedig az a körülmény is nehezíti, hogy mély és terebélyes sírt kell ásni számára.

Mindezekkel szerencsére ma már egyetlen gazdinak sem kell megküzdenie, a kutyahamvasztásnak köszönhetően ugyanis lényegesen könnyebbé tehető a búcsú. Bőven elegendő ilyenkor a mérhetetlen szomorúsággal és ürességgel szembenézni, senkinek sincs szüksége arra, hogy fizikailag is nehézséget okozzon az utolsó út, ezért vagyunk mi.

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, szakértőink elszállítják az ebet, miután Ön búcsút vett tőle, így nem kell szembenéznie a temetés kihívásaival. Igény szerint akár a helyszínen is el tudjuk végezni a kutyahamvasztást, ugyanis egy olyan mobil berendezéssel rendelkezünk, ami ezt is lehetővé teszi.

A döntés csak az Öné, mi rugalmasan alkalmazkodunk, hogy a lehető legjobban meg tudjuk könnyíteni a helyzetét. Amennyiben szeretné, meg is tarthatja kedvence hamvait, ehhez egy Ön által választott urnát is biztosítunk, így méltó emléket állíthat kutyusának otthonában vagy akár a kertjében.

Ha elérkezett az idő, és nem szeretné fizikailag is megnehezíteni magának a búcsút, válassza az egyszerűbb utat, bízza ránk a kutyahamvasztást! Díjszabásunkról tájékozódhat itt, a honlapunkon, igazán nagytestű kutyus esetén pedig kérje bátran egyedi árajánlatunkat. Várjuk megkeresését!