Pályázat

A macskahamvasztás áráért cserébe méltón búcsúztathatja kedvencét!

Hívjon!Ajánlatkérés
macska hamvasztás ára megfizethető, és cserébe méltó módon búcsúzhat el szeretett kedvencétől. Vegye igénybe a szolgáltatást a cica halála esetén!

Egy cica halála mindig megrendítő, de természetesen a gazdinak a legfájdalmasabb. Egyes macskák akár 18-20 évig is velünk élnek, ám sajnos mindig eljön a megkerülhetetlen, amikor örökre búcsút kell vennünk a négylábútól. Ez nem könnyű feladat egyetlen esetben sem. Sokan a kertben való eltemetés mellett döntenek, de erre nincs mindenkinek lehetősége. Léteznek állattemetők, ahol egy kis szertartás keretein belül köszönhetünk el az állattól, de napjainkban egyre népszerűbbé válik a macska hamvasztás is. Sokan tartanak tőle, hogy a macska hamvasztás ára aránytalanul nagy kiadást jelent, azonban ettől nem kell félni.

Kétségtelen, hogy a macska hamvasztás árát megspórolhatjuk, ha a kertben való temetés mellett döntünk, azonban az állattemető igénybevétele is kiadással jár, így ebben az esetben már nem feltétlenül járunk jobban anyagilag. Az anyagiakon túl viszont gondolni kell arra is, hogy a macska hamvasztás áráért cserébe mi mindent kapunk: a szeretett cicától méltón búcsúzhatunk, meghitt körülmények között, a hamvait pedig örökre megtarthatjuk egy pici urnában. Így bizonyos értelemben nem kell tőle végleg megválnunk, és ott helyezhetjük őt el, ahol mindig is szeretett lenni: a saját otthonában, mellé téve a kedvenc játékait, tálját, más holmijait. A macska hamvasztás áráért cserébe a gazdi olyan szolgáltatást kap, aminek köszönhetően picit könnyebb lesz a búcsú, és amit biztosan nem bán meg utólag. Sajnos az állattemetőben való elhelyezést például sokan megbánják, mert körülményesebb „ellátogatni” az állathoz.

Amennyiben Ön is humánus döntést szeretne hozni, hogy méltón búcsúzhasson szeretett cicájától, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Nálunk a macska hamvasztás ára megfizethető, nem kell tartania súlyos anyagi kiadástól. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink mindenben segítenek!