Pályázat

Állathamvasztás a valóban biztonságos, higiénikus döntés

Hívjon!Ajánlatkérés
Szeretne kockázatmentesen elbúcsúzni kedvencétől? A megfelelő döntés ez esetben az állathamvasztás, amellyel nem sodorhatja veszélybe környezetét.

Amikor az emberek kénytelenek elbúcsúzni szeretett kedvencüktől a korukból vagy valamilyen betegségből kifolyólag, sokan a hagyományos temetés mellett döntenek. Egyesek teszik ezt annak ellenére, hogy tudják, rengeteg nehéz pillanatban lesz részük, és sok kompromisszumot kell hozniuk a sírhelyet illetően.

Ezek a kellemetlenségek tovább nehezíthetik a gyászidőszakot, azonban emellett van egy másik probléma is a hagyományos temetéssel kapcsolatban, amit mindenképp meg kell említeni.

Temetés, ami hosszú távon veszélyt jelent a környezetre

A gazdik közül sokan nem is sejtik, hogy mekkora kockázatot vállalnak azzal, hogy a hagyományos utat választják a búcsúhoz. Az elföldeléshez egyesek igyekeznek minél távolabb eső helyet találni, azonban a veszélyek ilyen helyeken is jelen vannak hosszú ideig.

A lebomláskor számos baktérium keletkezik. Ezeknek egyes spóráik nem semmisülnek meg a talajban, hanem tovább jelen vannak, és hosszú ideig egészségügyi problémákat is előidézhetnek. Nem véletlen, hogy az ilyen érintett területeken nem tanácsolják a növénytermesztést sem legalább húsz évig,.

Kisállat hamvasztás, ami nem jelent kockázatot

Ennek alapján célszerű megfontolni a kisállat hamvasztást, ugyanis ezzel biztosan nincsenek egészségügyi kockázatok. Sokkal kulturáltabb, higiénikusabb és biztonságosabb formája a búcsúnak, ráadásul nincsenek olyan kellemetlen élmények, mint a hagyományos temetésnél.

Ha a gazdik az urnás búcsút választják, a gyászidőszak sem lehet megterhelő. Az állattartó nyugodtan a házban is hagyhatja a hamvvedert, amit aztán a jövőben még bármikor eltemethet. Értelemszerűen ennek semmilyen veszélye nincsen.

Az állathamvasztás keretein belül cégünk gondoskodik a méltó, szép búcsúról. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.