Pályázat

Állathamvasztás árak: kedvezőbbek, mint gondolná

Hívjon!Ajánlatkérés
Az állathamvasztás árak nem magasak, épp ezért mindenképp érdemes ezt a módszert választani, amikor kedvencünk átkel a szivárványhídon.

Az állatok hosszú éveken át lehetnek hűségek társaink, ám az élethosszuk lényegesen rövidebb, mint a miénk, és egyszer sajnos mindenképpen elérkezik az idő, amikor búcsút kell vennünk tőlük. Egy váratlan baleset sokkoló, de egy hosszan elnyúló betegség is traumát jelent, ám bármi is vezet odáig, hogy kedvencünk eltávozik, és bármilyen fájdalommal is jár, kötelességünk, hogy gondoskodjunk a testéről – ennek leginkább kegyeletteljes, egyben legbiztonságosabb módja az állathamvasztás.

Napjainkban már nem a temetés jelenti a legjobb megoldást; még abban az esetben sem, ha a rendelkezésünkre áll a kert. Tény, hogy a temetés ebben az esetben ingyenes, ám az állathamvasztás ára egyáltalán nem magas, ellenben sokkal biztonságosabb, és a tiszteletet is megadhatjuk ugyanúgy, ahogy a temetéssel, ráadásul kevésbé fájdalmas az állat gazdái számára.

Az állatokat szinte családtagként kezeljük, ezért az utolsó útjukon is megilleti őket a méltó búcsú; az állathamvasztás ezt képes megadni. Az ezzel foglalkozó szakemberek minden terhet levesznek a gyászoló gazdik válláról, így pedig valamivel könnyebbé válik a történtek feldolgozása. Természetesen számolni kell a szolgáltatás anyagi vonzatával is, az állathamvasztás ára azonban nem nagy költség a lelki és fizikai támogatásért cserébe, ami egy ilyen helyzetben megfizethetetlen.

Kedvence betegséggel küzd, és szeretne felkészülni a legnehezebb napra, amikor el kell engednie őt? Cégünkre számíthat kedvence elvesztésének fájdalmas időszakában is. Tevékenységünket elsősorban Pécsett és környékén végezzük, ám, ha máshol lenne szüksége a segítségünkre, szintén számíthat ránk. Az állathamvasztás ára tartalmazza az alap urnát, a test el-, majd a hamvak visszaszállítását, de egyedi igényeit is teljesítjük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az állathamvasztás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket kedvence testének elhamvasztásával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!