Pályázat

Állathamvasztással a méltó búcsúért

Hívjon!Ajánlatkérés
Az állathamvasztásnak köszönhetően nem kell örökre megválnia kedvencétől! Őrizze meg egy urnában az állat hamvait, búcsúzzon méltón szeretett társától!

Az állattartás rengeteg örömet okoz, ezért sokan vágnak bele. Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy az élet véges, de az emberek többsége szeret nem tudomást venni erről a mindennapok során. Ezért amikor oda kerül a sor, hogy a szeretett kedvenc menthetetlen, akkor döbbennek rá igazán, hogy milyen törékeny az élet. Kétségtelen, hogy ezzel az érzéssel nehéz megbirkózni, és ilyenkor sajnos sokan úgy döntenek, hogy az állatorvosra bízzák kedvencük sorsát, ezzel is egy kicsit kímélve magukat. Ezt azonban a legtöbben megbánják, ezért rendkívül fontos, hogy tudatosak legyünk és határozzuk el előre, hogy mit teszünk majd ebben a helyzetben. A legjobb, ha végig az állat mellett maradunk és igényeljük az állathamvasztást.

Az állatok ilyenkor félnek, nem tudják, mi történik velük, idegenek a hangok, a környezet, tartanak az ismeretlen emberektől. Ne hagyjuk ott őket ebben a kiszolgáltatott helyzetben, bennünk bíznak, a jelenlétünk megnyugtatja őket! Ha véget ért az életük, akkor is gondoskodjunk az elhunyt kiskedvencünk testének sorsáról, méltó módon! A temetés gondolatával érthető módon nehéz kibékülni, azonban az állathamvasztás lehetővé teszi a meghitt búcsút. Az állathamvasztásnak köszönhetően egy pici urnában kapjuk vissza az állat hamvait, így bizonyos értelemben örökre megőrizhetjük őt. Akár készíthetünk neki a kertben egy kis emlékhelyet vagy a berendezhetünk a lakásban egy meghitt sarkot, ahol bármikor gyújthatunk érte egy gyertyát, kitehetjük a fényképét. Az állathamvasztás ma már minden gazdi számára elérhető szolgáltatás, és az ára is megfizethető.

Ha kérdései merültek fel az állathamvasztással kapcsolatban vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és tájékoztatják a további teendőkről.