Pályázat

Az állathamvasztás ára

Hívjon!Ajánlatkérés

Az állathamvasztás ára kedvező, a szolgáltatás pedig teljes körű – forduljon Ön is hozzánk, ha eljön a búcsú ideje!

Várható, hogy hamarosan örökre el kell búcsúznia kedvencétől? Ha szeretné elhamvasztatni az állatot, kegyeletteljes körülmények között búcsúzhat tőle, ráadásul az állathamvasztás ára mindenki számára megfizethető, és tapasztalt szakemberek végzik el ezt a feladatot.

A kedvtelésből tartott állatok nagy örömet okoznak, a kedvencünkkel töltött idő alatt nagyon összenőhetünk velük, legyen szó kutyáról, macskáról, vagy más kisállatról, sajnos azonban egyszer bizonyosan eljön az az időpont, amikor el kell búcsúznunk tőlük, ám ez sajnos az élet rendje. Kedvencünkkel baleset történhet, vagy a magas életkora miatt következik be a halála; ez utóbbi esetben időben felkészülhetünk a teendőkre, viszont egy váratlan helyzetben komoly nehézségekbe is ütközhetünk. Sokféleképpen búcsúzhatunk el egy kisállattól; ezek egyike a hamvasztás, ami több szempontból is előnyösebb, mint a temetés, az állathamvasztás ára ráadásul kedvező is lehet a megfelelő szolgáltatónál. A döntés meghozatala nehéz, de ebben a helyzetben is szükséges, méghozzá minél gyorsabban.

Az állathamvasztás ára az állat méretétől és súlyától függ, de egy házi kedvenc többnyire nem nagy méretű, így pedig az árak kifejezetten alacsonyak. Fontos, hogy a költségekbe bele kell számolni az elszállítás, a hamvasztás és az urna költségeit is, illetve a visszaszállításra is számítani kell, hacsak nem veszünk részt az eseményen, erre ugyanis van lehetőség.

Cégünk alapszolgáltatása a hamvasztás, ezen kívül elvégezzük a test elszállítását és a hamvak visszaszállítását is. Az állathamvasztás árát úgy határoztuk meg, hogy mindenki számára megfizethető legyen, aki szeretné tisztelettel búcsúztatni kis kedvencét.

Amennyiben további információra lenne szüksége az állathamvasztás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket kedvence földi maradványainak kezelésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!