Pályázat

Az állathamvasztás és amit tudni érdemes róla

Hívjon!Ajánlatkérés
Állathamvasztás megbízhatóan, megfizethető áron, kutyák, macskák és más kisállatok humánus és higiénikus búcsúztatásához. Forduljon hozzánk bizalommal!

Egy háziállat rengeteg örömet tud okozni. Legyen az kutya, macska, vagy más kisállat, könnyen családtaggá válik az évek során. Azonban az állattartás sajnos nem mindig csupa öröm, hiszen kedvenceink nem élnek olyan hosszú ideig, mint mi, ezért előbb-utóbb szembe kell néznünk a halálukkal. Ez nagyon nehéz, hiszen hozzánk nőnek, az életünk részévé válnak, és óriási űrt hagynak maguk után az otthonunkban és a szívünkben egyaránt. Ilyenkor amellett, hogy próbáljuk feldolgozni a történteket, gondoskodnunk kell az állat testének sorsáról is. A búcsúztatás hagyományos módja a temetés, de ma már lehetőség van állathamvasztást is igényelni.

Az állathamvasztás hasonlóan történik, mint emberek esetében. Gyakran tapasztaljuk, hogy sokan nem bíznak a szolgáltatásban, úgy gondolják, hogy biztosan keverednek a hamvak és tartanak tőle, hogy nem a saját kedvencük hamvait kapják vissza. Azonban ez tévedés: egy megbízható cégnél, például nálunk, nem fordulhat elő ilyesmi. Az állathamvasztás során kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő, méltóságteljes kezelésre, egyetlen gazdinak sem kell attól félnie, hogy nem a saját kedvencét kapja vissza. Igény esetén arra is biztosítunk lehetőséget, hogy a tulajdonos jelen legyen az állathamvasztás során. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, Önnek csupán annyi a dolga, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, minden másról gondoskodunk, az el- és a hazaszállítás is a mi feladatunk. Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy méltó körülmények között, higiénikus módon búcsúztathatják el szeretett kedvencüket és akár az utolsó útjára is elkísérhetik őt.

Amennyiben az állathamvasztás felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.