Pályázat

Egyéni macska hamvasztás rendelhető

Hívjon!Ajánlatkérés
A kisállatok búcsúztatása is óriási fájdalommal jár a gazdinak. Az egyedi macska hamvasztás a gyászmunkában segíti az ügyfeleket.

Egy kicsi, selymes szőrgombolyag, ami addig békésen szuszogott a gazdi ölében, simogatásért dörgölőzött és melegen dorombolt, nincs többé. Tudjuk, hogy a kisállatok földi élete szomorúan rövid tud lenni az emberéhez képest, mégis nehéz felfogni, ha már nincsenek többé. Annyit tehetünk csupán, hogy a tényeket elfogadjuk és a kis kedvencről szépen megemlékezünk.

A macska hamvasztást is úgy terveztük meg, hogy exkluzív szolgáltatásként tudjon jelen lenni a tevékenységeink között. Az ügyfelek megkapják tőlünk mindazt a figyelmességet, empátiát és együttérzést, amire szükségük van ahhoz, hogy nyugodt körülmények között és méltó módon tudjanak megválni végleg a kisállat földi maradványaitól.

A hamvasztás egyénileg zajlik, vagyis nem több állatot hamvasztunk egyszerre. A füsttől és zajtól, kellemetlen szagoktól mentes hamvasztó kemencében történik a hamvasztás, ami egy macska esetében körülbelül másfél órát jelent. Az ügyfeleinket nem sürgetjük és hagyunk nekik időt a hamvasztás alatt a búcsúzásra, a gyász feldolgozásának megkezdésére. A kegyeleti macska hamvasztás segít a fájdalmas búcsú enyhítésében.

A hamvasztás a kertben, udvaron is megtörténhet, ha igény van rá. A hamvakat kérés szerint urnába helyezzük és átadjuk az ügyfélnek, aki belátása szerint rendelkezhet vele.

A kisállathamvasztás egy viszonylag új keletű szolgáltatás, ami az állatoktól való elszakadásban segíti a gazdikat. A macska hamvasztás is ide tartozik, amit a kisebb testű házi kedvencek elhamvasztása mellett a mi cégünk is elvégez.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha hallott már az egyedi hamvasztásról és most eljött az ideje, hogy ténylegesen igénybe is vegye ezt a szolgáltatást! Az árainkról a honlapunkon tettünk közzé információkat, azonban minden érdeklődőnek állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk, ha a szolgáltatásainkról szeretne tájékozódni üzenetben vagy pedig telefonon!