Pályázat

Gondoskodunk elpusztult macskája utolsó útjáról!

Hívjon!Ajánlatkérés
Sok embernek van macskája, hiszen ideális háziállat, ami lakásban is elfér. Egy cica lelkesen fogad, amikor hazaérünk, már azelőtt az ajtó előtt toporog türelmetlenül, hogy  mások meghallanák a lépteinket. Ám egyszer csak vége szakad mindennek, amikor a cica elpusztul, többé nem bújik dorombolva hozzánk, nem nyávog lelkesen reggelente, nem köszönt délután otthon.

Az elpusztult macskák számára is kínálunk humánus módszert az utolsó útjukhoz: válassza a kisállathamvasztást kedvence számára! Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat! Ha szeretett kedvence eltávozott, az elpusztult macskához egy hívást követően azonnal kiérkezünk. Az erre kialakított járművel az elpusztult macskát elszállítjuk a telephelyünkre, ahol a kisállathamvasztást elvégezzük.

Minden hamvasztáshoz urnát is biztosítunk, amibe az elpusztult macska hamvai majd belekerülnek. Ezután minden gazdi belátása szerint tehet, amit szeretne a cica hamvaival, illetve az urnával.

Keressen minket elérhetőségeinken, és ha eljön az idő, hívjon minket elpusztult macskájához kisállathamvasztás céljából!