Pályázat

Hamvasztás akár a saját kertben is!

Hívjon!Ajánlatkérés
A házi állatok, cicák, kutyák, egyéb kedvencek sajnos nincsenek velünk örökké. Ha az idejük lejár, már csak az emlékük él velünk tovább. Amikor egy állat megöregszik, beteg lesz, vagy esetleg baleset következtében távozik, választhatunk, hogyan szeretnénk tőle búcsút venni.

Természetesen a hagyományos mód, a temetés az első, ami eszünkbe juthat, azonban van más lehetőség is! Az állathamvasztás mellett több érv is szól, érdemes megfontolni, hogy inkább ezt választjuk! Az elhamvasztott állat maradványait továbbra is magunknál tarthatjuk egy urnában, nem kell a földet megterhelni a maradványokkal. A búcsúzásnál lehetőség van akár az udvaron, a kertben lebonyolítani a hamvasztást, ezzel pedig kicsit könnyebbé tenni az elválást. Így a gazdi ott engedheti el kisállatát, ahol az annyi boldog percet töltött játékkal, lustálkodással, rohangálással, ahol annyi közös emléket szereztek együtt.

Keressen minket bizalommal és hívjon minket kisállat hamvasztáshoz! A részletekről megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!