Pályázat

Ismerje meg a kutya hamvasztás árának tételeit!

Hívjon!Ajánlatkérés
A kutya hamvasztás árát minden ügyfél a saját igényei szerint alakíthatja. Ebből a szolgáltatásból nem csak egy árfekvés létezik.

A kutyusok átlagos életkora fajtától függően 12-15 évben mérhető. Emberi időhöz mérve ez szívfacsaróan kevés, mert egyetlen állat nem tud végigkísérni az életen egy gazdit. Korán búcsút kell venni a hűséges négylábúaktól, de a gazdinak lehetősége van arra, hogy az állat utolsó útjához mindent megadjon az ebnek, amit szeretne.

A kegyeletteljes búcsúztatás talán első hallásra méregdrága szolgáltatásnak tűnik, pedig nem az. Az állatoknak szóló szolgáltatások nem az unatkozó, tehetős gazdikat veszik célba. Természetesen olyanok is léteznek, amiknek a luxus a lényege, de itt nem erről van szó.

Minden gazdi egy árat fizet?

Nézzük meg közelebbről, hogy milyen lehetőségei vannak egy gazdinak, ha úgy dönt, hogy fontolóra veszi a kutya hamvasztás megrendelését! Hogyan tudja megtalálni a pénztárcájához szabott, reális árat egy ilyen jellegű szolgáltatás megrendeléséhez?

  1. Először is alaposan mérje fel az aktuális kínálatot, amit a környéken működő cégek tudnak nyújtani! Minden szolgáltatásnál, legyen az költöztetés, szobafestés vagy éppen hamvasztás, a véleményeket, árakat, a rugalmasságot fel kell mérni.
  2. A szóba jöhető opciókból válassza ki, hogy mi az, ami árban és a szolgáltatás tekintetében is teljesen elfogadható Önnek! A teljes csomagokba általában beletartozik egy urna, a kisállat hamvasztásnak végig kísérése, helyszíni kiszállás, illetve a hamvak szállítása.
  3. Az állat mérete és súlya a hamvasztás idejét és árát konkrét számokban határozza meg. A többi szolgáltatás kiválasztása vagy elhagyása ezeket az árakat alakíthatja az ügyfél igénye szerint.
  4. A végső költségeket befolyásolja, hogy a gazdinak mi a szándéka a hamvakkal, eltemeti, szétszórja egy távoli vagy közeli helyen, fát ültet hozzá, kegyeleti ékszert készíttet belőle stb.

Amennyiben úgy érzi, hogy ez a lehetőség közel áll Önhöz és szeretné hűséges négylábúját hamvasztatni, szívesen válaszolunk a kérdéseire. A honlapunkon közzétettük az alapvető információkat, de itt szerepelnek az elérhetőségeink is. Keresse bizalommal az egyik kollégánkat!