Pályázat

Kaposvári kisállat hamvasztás, egy hasznos szolgáltatás gazdiknak!

Hívjon!Ajánlatkérés
kaposvári kisállat hamvasztást azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek Pécs túl messze van az utazáshoz! A cégünk pécsi székhellyel végez az országban szinte egyedülálló szolgáltatást. Elhivatottak vagyunk a házi kedvencek és kisállat barátok utolsó útjának megszervezése mellett. A nyirkos sötét föld, a félmegoldások és a még rosszabb verziók helyett méltóságteljes, ünnepélyes és kegyelettel teli búcsúztatást tud minden gazdi adni az egykor volt kedvencének.

A kaposvári kisállat hamvasztást kedvező áron elvégezzük azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat. Csak hívjon minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és a megbeszélt időpontban megérkezünk a helyszínre. A hamvasztást le tudjuk bonyolítani egyéni hamvasztás keretében. A hamvasztás végén urnát is átadunk, amit a hamvakkal együtt megtarthat a megrendelő.

A kaposvári kisállat hamvasztás szolgáltatása bármikor a rendelkezésére áll, ha eljött az idő és a búcsú maradt hátra egyedül.