Pályázat

Kisállat hamvasztás, amivel megéri számolni a nehéz pillanatoknál

Hívjon!Ajánlatkérés

A hagyományos temetés sokkal kínzóbb pillanatokat tartogat. Válassza a kisállat hamvasztást, amely támogatja a veszteség feldolgozását!

Amikor a háziállattól kora vagy betegsége miatt el kell búcsúzni, nagyon sok gazdát mélyen érint ez a helyzet. A kedvencek az évek során egyesek számára családtagokká váltak, így nem csoda, ha ennyire nehezen dolgozzák fel a veszteséget.

Sajnos vannak olyan dolgok, amik tovább nehezíthetik a gyász időszakát. Ilyen például a hagyományos temetés, amiről sokan azt gondolnák, hogy a leggyorsabb formája a búcsúnak. Úgy vélik, hogy, ha minél hamarabb megtörténik a temetés, annál rövidebb ideig tart majd a lelki fájdalom, azonban ez közel sem így van. Ilyenkor a gazdákat számos olyan élmény éri, amelyek nemhogy megkönnyítenék, inkább további traumákat okoznak.

A kisállat hamvasztással megéri számolni

A kisállat hamvasztás népszerű szolgáltatás a búcsúzó gazdák körében, azonban a többség még mindig azért nem dönt emellett, mert nem akarnak sokáig várni erre. Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, folyamatosan arra törekedünk, hogy a gazdák a lehető legkíméletesebben, viszonylag hamar lezárhassák a közösen eltöltött éveket.

A hamvasztás valójában a búcsú legkulturáltabb formája, amelynél semmilyen kellemetlen élmény nem érheti az állattartókat.

Az urnát nem feltétlenül kell eltemetni

Az is segítheti a gyászidőszakot, ha a kedvenc földi maradványai nem kerülnek azonnal eltemetésre. Ebből a szempontból is kedvez a kisállat hamvasztás, mivel a kapott urnát nem kell eltemetni. Akár egy kis emlékhelyet is ki lehet alakítani a lakáson belül, ahová a gazda később elvonulhat. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy az ember majd tovább tudjon lépni.

Pécsen a kisállat hamvasztást megéri választani, mert így a búcsú valóban olyan, amilyet a kedvenc megérdemel. Válasszon Ön is bennünket, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatással!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.