Pályázat

Kisállat hamvasztás Siklóson Búcsúztatáshoz hívjon minket!

Hívjon!Ajánlatkérés
Egy cica, egy kutya, hörcsög, nyuszi vagy papagáj másoknak talán pótolható állatok, de a gazdiknak kedvencüket, családtagjukat jelentik. Aki szereti, gondozza házi állatát, az a búcsúzást is különlegesre tervezi. A hamvasztás az állatok és a gazdik számára is elérhető szolgáltatás, ami segíti az elengedést.

A kisállat hamvasztás Siklóson is igénybe vehető. A pécsi állatbarátok után már Siklóson is van lehetősége a gazdiknak hamvasztást rendelni. A kisállat hamvasztás Siklóson ugyanazokat a lehetőségeket nyújtja, mint a helyben végzett szolgáltatásunk. A különbség csupán az árban tér el, hiszen a távolabb fekvő, vidéki helyszínekre kiszállási díjat számolunk fel, de Pécs vonzáskörzetében ingyenes. Továbbá a hétvégi és az ünnepnapokon megrendelt kiszállás is feláras.

A kisállat hamvasztás Siklóson, közvetlen a háznál is megtörténhet vagy ahol a gazdi szeretné. A hamvakat igény szerint vissza szolgáltatjuk. Ha eljön az ideje, gondoljon ránk és szolgáltatásunkra! Búcsúztassa kedvencét a mi segítségünkkel!