Pályázat

Kisállat hamvasztás vagy állattemető?

Hívjon!Ajánlatkérés
Kisállat hamvasztás megfizethető áron, gyorsan, megbízhatóan! Forduljon hozzánk bizalommal és őrizze meg kedvence hamvait egy kis urnában, örökre, otthon!

Egyszer sajnos minden állattartónak szembesülnie kell kedvence halálával. Van, amikor már előre lehet sejteni, hogy közel a vég, mert az állat idős vagy gyógyíthatatlan beteg, míg máskor hirtelen jön a haláluk, például egy baleset miatt, és teljesen felkészületlenül éri a gazdit a veszteség. Kedvencünk távozása mindenképpen tragikus és fájdalmas, hatalmas űrt hagynak az ember szívében és otthonában egyaránt. Ráadásul sokan nem is tudják hirtelen, hogy mihez kezdjenek a szeretett állat testével. Eltemessék saját kezűleg? Hagyják ott az állatorvosi rendelőben? Állattemetőbe vigyék? Vagy inkább döntsenek a kisállat hamvasztás mellett?

Utóbbi lehetőségről sok gazdi nem tud, pedig gyakran ez lenne az ideális megoldás. Sajnos nincs mindenkinek lehetősége eltemetni az állatot a saját kertjében, közterületen pedig tilos. Az állattemető humánus megoldás, ám hazánkban nincs belőle sok, ezért óriási szerencse kell ahhoz, hogy olyan helyet találjunk, ahova kedvünk szerint kijárhatunk és gondoskodhatunk a sírhelyről. Ezen problémák áthidalására nyújt megoldást az állathamvasztás. Az állathamvasztás ma már mindenki számára elérhető szolgáltatás, melynek köszönhetően egy kis, általunk választott urnában kapjuk vissza kedvencünk földi maradványait. Az urnát örökre megőrizhetjük, így nem kell végleg megválni a szeretett állattól. A kisállat hamvasztás méltó és nem utolsó sorban higiénikus módja a búcsúnak, ami megnyugvással töltheti el az állattartók szívét. A szolgáltatás ára megfizethető, így az anyagi szempontok miatt sem kell aggódnia senkinek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kisállat hamvasztás iránt, és úgy döntött, hogy Ön is ezt az utat választja a kedvencétől való búcsúhoz, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy méltó módon köszönhessen el szeretett háziállatától.