Pályázat

Kisállathamvasztás – a humánus búcsú

Hívjon!Ajánlatkérés
Minden kisállatgazdi életében előbb vagy utóbb eljön az a nap, amikor már az orvosok sem tudnak többet tenni a kedvencéért, és el kell engedniük őket, meg kell hozni a legnehezebb döntést. Tudjuk jól, hogy ez egy nehéz helyzet, ahol a tulajdonosok magukra maradnak az érzéseikkel és a szeretett kedvenc földi maradványaival, és éppen ebben a helyzetben szeretnénk segítséget nyújtani!

Kisállathamvasztás szolgáltatásunkkal azoknak a gazdiknak a helyzetén szeretnénk könnyíteni, akik elvesztették szeretett kedvencüket és egy humánus megoldással szeretnének végső búcsút venni tőle. Maga a hamvasztás minden esetben egyedi eljárást jelent, a lehető legnagyobb tiszteletben tartva az elhunyt kisállatot. A kisállathamvasztás végén a megmaradt hamvakat egy teljesen lezárt urnába helyezzük, amit magával vihet, hogy mindig az Ön közelében legyen.

Ha bekövetkezett az elkerülhetetlen, keressen minket bizalommal, vegye igénybe a kisállathamvasztási szolgáltatásunkat, engedje, hogy megkönnyítsük a helyzetét! Kérdéseire szívesen válaszolunk, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!