Pályázat

Kisállathamvasztás: a méltó búcsú lehetősége

Hívjon!Ajánlatkérés
kisállathamvasztás megkönnyíti a búcsút, de a biztonságról is gondoskodik a kedvenc halála esetén.

A házi kedvenceink csak igen ritka esetekben képesek elérni azt a kort, amelyet mi, emberek, ezért az életünk során akár többször is kénytelenek vagyunk elbúcsúzni szeretett társainktól, legyen szó két-, négy-, vagy többlábú kisállatokról. Egy kutya csak ritka esetekben él 15 évnél tovább, egy macska esetében ez a szám még alacsonyabb, egy rágcsáló pedig mindössze egy-két évig okozhat örömet a gazdijának, és utána könyörtelenül bekövetkezik a búcsú pillanata, ami után azonban még van néhány tennivaló, mielőtt végleg átengedjük kedvencünket a szivárványhídon – ilyen teendő például a kisállathamvasztás megrendelése is.

A méltó búcsút minden kedvenc megérdemli; a kisállathamvasztás olyan megoldást kínál, ami a lehető legkevésbé megterhelő a gazdik lelkének, ugyanis teret enged annak, hogy meghitt körülmények között vehessünk búcsút négylábú társunktól. Igény szerint arra is van lehetőség, hogy megőrizhessük kedvencünk földi maradványait, és emléket állítsunk neki egy urna segítségével.

Fontos továbbá, hogy a kisállathamvasztás nem csak a méltó búcsú lehetőségét biztosítja, de a biztonságról is gondoskodik. A bomló test akkor sem tekinthető biztonságosnak, ha eltemettük, a kisállathamvasztás során azonban a nedvek elpárolognak, és nem marad más, mint tökéletesen steril hamu, amit akár urnába is lehet helyezni, de akár szét is lehet szórni kis kedvencünk kedvenc játszóhelyén, így adózva az emlékének, és elengedve őt. Ez ráadásul a szabályoknak sem mond ellent; a temetés tilos még magánterületen is, és ugyan nem valószínű, hogy kiderül, de, ha mégis, komoly bírságra lehet számítani. Érdemesebb tehát minden tekintetben a biztonságra törekedni, és a kisállathamvasztás mellett dönteni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kisállathamvasztással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!