Pályázat

Kisállathamvasztás elérhető áron

Hívjon!Ajánlatkérés
A kisállathamvasztás ára megfizethető, és érdemes is ezt a szolgáltatást választani a temetéssel szemben, hiszen kegyeletteljesebb és biztonságosabb.

Az árak mindenkit aggasztanak – persze részben elmúlik ez a félelem, amikor megtudjuk, mennyi is az annyi -, pedig felesleges, hiszen amit ki kell fizetnünk, azt ki kell fizetnünk. A kisállathamvasztás esetében persze nem feltétlenül ez a helyzet, és erre mindjárt két ok is létezik.

Az egyik ok, hogy csak akkor lehet pontosan megmondani a kisállathamvasztás árát, ha ismerjük az állat méretét és súlyát; ezek azok az adatok, amelyek alapvetően határozzák meg a szolgáltatás költségét. Nagyobb méretű állatot – például egy nagytestű kutyát – ugyanis hosszabb ideig tart teljesen elhamvasztani, mint egy kisebbet, vagy épp egy macskát, nem is beszélve az igen kis méretű házi kedvencekről.

A másik ok sokkal szomorúbb: senki sem szeretne erre gondolni, hiszen az egyben azt is jelenti, hogy végleg el kellett – vagy hamarosan el kell – búcsúznia szeretett kedvencétől, sőt, mondhatjuk úgy, hogy családtagjától. Abszolút érthető, ha ezt a gondolatot elhessegetjük magunktól, ám fontos, hogy legalább tudat alatt tisztában legyünk azzal: ez valamikor meg fog történni, és fel is készüljünk rá.

A felkészülés első lépése az, hogy tudatosítjuk magunkban a megváltoztathatatlant, a második pedig, hogy utánanézünk a különböző szolgáltatóknak, és érdeklődünk az árakról. Jobb ezt minél hamarabb megtenni, amíg még rengeteg időnk van kedvencünkkel lenni, és nem az utolsó pillanatra hagyni ezt a feladatot.

Cégünk vállalja a kisállathamvasztást, ha eljön az idő, áraink pedig megfizethetőek, ezért célszerű feljegyezni elérhetőségeinket, és, amikor szükség van ránk, jelezni, mi pedig rövid időn belül megoldjuk kedvence kegyeletteljes elhamvasztását! Amennyiben további információra lenne szüksége a kisállathamvasztás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket kedvence földi maradványainak elhamvasztásával és urnába helyezésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!