Pályázat

Kutyahamvasztás ára: mitől függ a költségek mértéke?

Hívjon!Ajánlatkérés
kutyahamvasztás a leginkább kegyeletteljes megoldás, ha a család kedvence átkel az örök vadászmezőkre, az áráról azonban sokan nem tudnak semmit.

kutyahamvasztás ára bárki számára megfizethető, ezért nem kell aggódni a hatalmas összegek kiadása miatt. Mivel a kutyahamvasztás az árától függetlenül is egy olyan szolgáltatás, amit érdemes több okból is igénybe venni, ám tudjuk, hogy ügyfeleinknek ez a szempont is lényeges, az alábbiakban arra teszünk kísérletet, hogy minden szempontot megadjunk, amelyek alapján a kutyahamvasztás ára megállapításra kerül.

kutyahamvasztás árának megállapítása minden esetben egyénileg történik, és elsősorban a kedvenc súlyától, valamint méreteitől függ, aminek oka az, hogy a hamvasztó kemencének jóval több időbe telik egy nagyobb testet elhamvasztania, mint egy kisebbet – a különbség akár órákban is mérhető. Érdemes tudni, hogy a kutyahamvasztás ára magába foglal egy alap urnát, viszont egyedi igények esetén más típusú urna is kérhető, azonban a díjszabásnál ezzel is számolni kell. Fontos még, hogy az árakat befolyásolja a szállítás is, hiszen nem feltétlenül van szükség a test szállítására, azt cégünk is meg tudja oldani egy bizonyos összeg ellenében, valamint a hamvak visszaszállításáról is gondoskodunk, ha az ügyfelünk úgy kívánja. További áremelő tényezőt jelent a hétvégi, illetve ünnepnapokon történő kutyahamvasztás, bár ilyen esetekben csak a szállítást végezzük el, maga a hamvasztás később történik meg.

Ha szüksége van egy olyan szolgáltatóra, amely Ön mellett áll a legnehezebb pillanatokban, de a kedvező árat is fontos szempontnak tartja, ránk számíthat! Teljes körű segítséget nyújtunk kedvence elbúcsúztatásához a test elszállítástól a kutyahamvasztáson át a hamvak urnába helyezéséig és visszaszállításáig. A kutyahamvasztás árát igyekeztünk úgy meghatározni, hogy minden ügyfelünk számára megfizethető legyen.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a kutyahamvasztás árával kapcsolatban, illetve, ha szüksége lenne szolgáltatásunkra, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!