Pályázat

Kutyahamvasztás: nem kell végleg megválnia kedvencétől!

Hívjon!Ajánlatkérés
Vitathatatlan, hogy minden egyes kutyatulajdonos számára elviselhetetlen kínt jelent hűséges kedvencük elvesztése. Közülük egyesek különösen nehezen élik meg az elválást, olyannyira összekovácsolódtak házi állatukkal az évek során. Ha az állat elpusztulása után a ragaszkodó tulajdonosok a kutyahamvasztást választják, voltaképpen a házi kedvenc fizikailag együtt maradhat a gazdájával.

A kutyahamvasztás után az állat tulajdonosa egy urnában kapja vissza kedvencét, amit nem feltétlenül szükséges eltemetnie a szolgáltatás igénybevétele után. A hamvak a gazda otthonában maradhatnak, így az ember fizikailag maga mellett tudhatja hűséges társát, ennek köszönhetően pedig a gyász feldolgozása is némiképp könnyebbé válhat.

Manapság egyre több állattulajdonos választja a kutyahamvasztást, hiszen mindamellett, hogy könnyebb így feldolgozni a veszteséget, a végső búcsúnak ez a legméltóbb formája. Zárja le Ön is megfelelően az együtt eltöltött éveket, válassza a kutyahamvasztást! A szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!