Pályázat

Macska hamvasztás, amellyel könnyen alkalmazkodhat a jogszabályokhoz

Hívjon!Ajánlatkérés
Véletlenül sem szeretne szabályt szegni? Megfelelőbb, ha a hagyományos temetés helyett a kisállat hamvasztást választja, keressen minket bizalommal!

Amikor a gazdák kénytelenek elbúcsúzni szeretett cicájuktól, sokan rögtön a hagyományos temetés kivitelezését választanák. Mielőtt az ember döntést hozna, célszerű tájékozódni az ezzel kapcsolatos szabályokról, ugyanis szigorú előírások vonatkoznak erre a területre, az állattartóknak több dologra is oda kell figyelniük, ha mégis ezt az utat választanák.

Mik a legfontosabb tudnivalók a témáról?

A rendelet szerint alapvetően van lehetőség a hagyományos temetésre. A kedvtelésből tartott, elhullott állatok teteme a gazda ingatlanán évi 100 kg össztömegig elásható. Ennek vannak további kritériumai azért, hogy el lehessen kerülni a különböző egészségügyi kockázatokat. A talajvizet és a szomszédos ingatlan határvonalát figyelembe véve, oldalra és lefelé is be kell tartani a másfél métert a gödör kiásása során.

Akik emeletes házban laknak, számukra nem igazán van lehetőség ilyen megoldásra, ugyanis az épületek mellett található kültéri részek közterületnek minősülnek, ahol nem lehet állatokat temetni. Súlyos büntetéseket kockáztatnak azon személyek, akik mégis kísérletet tesznek erre.

Macska hamvasztás, aminél nem kell aggódni a jogszabályok miatt

Ha az embernek nincs türelme a jogszabályok figyelembevételével temetni, célszerűbb inkább a macska hamvasztást választani. Sok gazdit kifejezetten mélyen érinthet a kedvenc elvesztése, így nem csupán türelem kérdése lehet az, hogy az egyén tud-e igazodni az előírásokhoz. Fokozott érzelmi állapotban komoly kihívást jelenthet ilyen dolgokra is odafigyelni, így megvan az esély arra, hogy az állattartó helytelen döntést hoz.

Ezzel szemben a macskahamvasztásnál nincsenek kényes helyzeteket. Cégünk teljeskörű szolgáltatást kínál, a gazdák a hamvasztás után urnában kapják vissza kedvencük földi maradványait. A hamvveder elhelyezhető az ingatlanon belül, ezzel pedig egyetlen szabályt sem sértenek a gazdák.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!