Pályázat

Macska hamvasztás: mit tehet még, hogy támaszt kapjon a veszteségben?

Hívjon!Ajánlatkérés
Nem csupán a macska hamvasztás fog segíteni a veszteség feldolgozásában. Élje meg a gyászt, ne szégyellje érzelmeit, ránk számíthat a nehéz pillanatnál!

Sokak számára a macska legalább ugyanolyan fontos házi kedvenc, mint a kutya. A cicákkal is nagyon össze tudnak kovácsolódni a gazdák, így nem csoda, ha a végső búcsú rendkívül fájdalmas. Egy macska elvesztése is ugyanolyan lelki teherrel járhat sokaknak, mintha a kutyájukat, vagy akár a családtagjukat veszítenék el.

Ennek megfelelően is szeretnék lezárni a közösen eltöltött éveket. A többségnek nem kérdés, hogy a macska hamvasztást válasszák ilyenkor, ugyanis nekik ez a legméltóbb formája a búcsúnak. Ez a lehetőség sokaknak azért szimpatikusabb, mert nem jár olyan lelkileg megterhelő feladatokat, mint egy hagyományos temetés.

macska hamvasztás után lehetőség van egy kis emlékhelyet kialakítani az urnának, ami egyeseknek kifejezetten megnyugvást jelenthet. Ezen kívül még vannak olyan dolgok ilyenkor, amik szintén támaszt adhatnak ezekben a nehéz pillanatokban.

Ne szégyellje a gyászt!

Vannak olyanok, akik nem mernek beszélni a veszteségről. Talán szégyellik, vagy félnek attól, hogy problémáik alapján rosszul ítéli meg őket a környezetük.

Nem szabad, hogy ez a gondolat eluralkodjon ebben a nehéz helyzetben! A gyászt muszáj megélni, minden egyes fázisát, mint a tagadást vagy a dühöt, csak így lehet elindulni a gyógyulás útján. Felesleges elnyomni az érzelmeket, mert azok később felszínre törhetnek, teljesen váratlan pillanatokban is.

Segítse az állatmentők munkáját!

Az is segíthet, ha az elhunyt kedvenc holmijait felajánlja egy állatvédő szervezetnek. Igazán lélekemelő tett, amellyel részben értelmet is nyer a házi kedvenc élete.

A macska hamvasztásban maximálisan számíthat ránk. Nagy figyelmet fordítunk a színvonalra, osztozunk a gazdák fájdalmában. A macska hamvasztás áraink lehetővé teszik, hogy a búcsú méltó formája bárki számára könnyedén elérhető legyen.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.