Pályázat

Macskahamvasztás: a méltó búcsú

Hívjon!Ajánlatkérés
A macskák szeretetéért meg kell küzdeni, de ha egyszer a szívükbe zártak minket, egy örök barátság veszi kezdetét és elszakíthatatlan kötelék alakul ki. Ahogyan ők maguk is megérzik, ha a gazdi szomorú vagy beteg és a segítségére sietnek, úgy mi is éppen ezt tesszük velük, de ahogy mindannyian, ők sem élhetnek örökké.

Ha eljött az idő, a megpróbáltatások sora még nem ért véget, nem csak szeretett kedvencünk elmúlását kell feldolgoznunk, de el kell döntenünk, hogyan is helyezzük végső nyugalomra. Az elföldelés alkalmával rengeteg megrázó pillanatot kell átélnünk, nem is választja szívesen ezt az utat mindenki, egy költözés alkalmával pedig el kell válnunk tőle. A macskahamvasztás több szempontból is léleknyugtató megoldás, mert rövid időn belül a helyszínre érkeznek a testért és a legnagyobb odaadással bánnak majd vele utolsó útja során. Talán nincs is ennél méltóbb módja a temetésnek, a macskahamvasztás után az urnától sem kell megválni, megőrizhetjük örökké az emlékekkel együtt.

Ha elérkezett a búcsú ideje, tisztelje meg kedvencét egy méltó elválással, válassza a macskahamvasztást, és kísérje el utolsó útjára! Szolgáltatásunk igénybevételéhez és további információkért keressen minket elérhetőségeinken!