Pályázat

Megéri a kisállat hamvasztás árát elkölteni búcsúztatóra?

Hívjon!Ajánlatkérés
A kisállat hamvasztás ára a gazdi egyik utolsó kiadását jelenti, amit a kedvencére kell költenie. A szomorú kötelességnek azonban nem kell méregdrágának lennie.

Mit választhat az állat gazdája?

A kutyusok és cicák is megérdemelnek egy szép utolsó utat vagy egy kellemes nyughelyet. A temetés nem tartozik azok közé az opciók közé, amikre a legkevesebbet kell költeni. A saját kertbe történő temetés természetesen ingyen van, azonban a kisállat temetőknek már fizetni kell a nyughely bérleti díját.

Ami igényes és a gazdi lelkét megnyugtatja, annak általában borsos az ára, ami viszont szinte semmibe se kerül, az nem mindig szimpatikus a gazdinak. Az elhunyt kisállat tetemét ott is lehet hagyni az állatorvosnál, aki gondoskodik az állatról az ilyenkor megszokott eljárásnak megfelelően. A kisállatnak viszont már csak emlékhelye lehet a gazdi szívében, mert a testet megsemmisítik.

Mivel jár a hamvasztás?

A kisállathamvasztás kegyeleti hamvasztást jelent, ha olyan szolgáltatást vesz igénybe az ügyfél, ahol meg lehet várni a teljes hamvasztás végét és nem csak elszállítják és visszaviszik a maradványokat. A teljes ár, amit elkérnek a gazditól, több tételt is magába foglal. A kiszállási díj szerepelhet a költségekben és a távolság is megnövelheti az árat, ahogyan az is, ha az állat testsúlya nagyobb az átlagosnál. Az állathamvasztás árakban benne van egy alap urna is, ennek köszönhetően arra már nem kell költenie az ügyfélnek.

A gazdinak és a pénztárcájának is ideális megoldást jelenthet a kisállathamvasztás. A hamvasztás csupán egyszeri költséget jelent, mert a szolgáltatást kell kifizetni és más anyagi kötelezettséget már nem foglal magába.

A négylábú kedvencektől nem kell úgy búcsút venni, hogy az a gazdi pénztárcáját a kelleténél jobban megterhelje. Válassza a korszerű, környezetbarát és megfizethető módszert és döntsön a kisállathamvasztás mellett! A kollégáinkhoz biztosan több kérdése is van, főleg abban az esetben, ha még soha ne volt dolga ilyen szolgáltatással. Nyugodtan hívjon minket és válaszolunk mindegyik kérdésére!