Pályázat

Mi mindentől függ a kisállat hamvasztás ára?

Hívjon!Ajánlatkérés
A kisállat hamvasztás egy humánus és meghitt módja lehet a szeretett kedvenctől való végső búcsúnak. Nézzük bővebben, milyen költségekkel jár!

Régebben egyértelmű volt, hogy az ember eltemeti elhunyt kedvencét, és ez nem is járt semmilyen költséggel. Ma már azonban teljesen más a helyzet, a kertben való temetés helyett a gazdik dönthetnek úgy is, hogy állattemetőben bérelnek helyet kedvencük számára, illetve választhatják azt is, hogy elhamvasztatják a testet.

A kisállat hamvasztás ma már egyre népszerűbb megoldás, hiszen ennek köszönhetően nem kell a temetés fájdalmas folyamatát átélni, a szeretett állat hamvai pedig örökre megőrizhetők. Aki pedig úgy érzi, hogy időnként szeretne kimenni a kedvence sírjához, annak sem kell lemondania erről a lehetőségről, hiszen bárhol kialakítható egy kis emléksarok a hamvakkal, fényképekkel, az állat kedvenc játékával.

Mennyibe kerül a kisállat hamvasztás?

Az állathamvasztás végösszege több részből tevődik össze. Számít az állat súlya, a helyszín távolsága, a hamvasztás időpontja és hogy milyen urnát választ a tulajdonos. 

Weboldalunkon részletes táblázat található az árainkról. Cégünknél a kiszállás Pécsett és vonzáskörzetében (Hird, Vasas, Keszű, Gyód, Pellérd, Kozármisleny) ingyenes, vidékre pedig 100 Ft/km-es díjat számolunk fel. Ezen kívül számolni kell hétvégi és ünnepnapi felárral, amennyiben a szolgáltatásra nem hétköznap 8-20 óra között van szükség.

A megadott áraink az alap urna árát tartalmazzák, de ezen felül számos típus érhető el, érdemes megtekinteni a választékot. A feltüntetett árak nettó árak. A hamvasztás egyszeri kiadást jelent, semmilyen későbbi díjjal nem kell számolni, mint például sírhely fenntartás, így könnyű vele számolni.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni állathamvasztás árainkról, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatáraink szívesen állnak rendelkezésére és minden kérdésére válaszolnak. Reméljük, még sok boldog éve lehet szeretett kedvencével, de amikor eljön a végső búcsú ideje, csapatunkra számíthat.