Pályázat

Mi mindentől függ a kisállat hamvasztás ára?

Hívjon!Ajánlatkérés

A kisállat hamvasztás ára nem megfizethetetlen, és utólagosan sem kell számolni semmilyen többletköltséggel. Ez egy kegyeletteljes és anyagilag is jó döntés.

Egy házi kedvenc halála tragikus esemény. Akár kutyáról, cicáról vagy más kisállatról van szó, biztos, hogy hatalmas űrt hagy maga után. És előfordul olyan is, hogy az állat halála nem „csak” lelkileg megterhelő, hanem anyagilag is. Az állatorvosi költségek sajnos igen magasak, főleg, ha esetleg hosszú ideig próbáltak küzdeni a kedvenc megmentéséért.

Akár egy betegség, akár egy baleset áldozata lett a szeretett állat, a megmentéséért folytatott küzdelemnek sokszor igen komoly anyagi vonzata van. De sajnos még a legmodernebb műtétek, kezelések sem tudják mindig megmenteni a kis kedvencek életét. Ha egy gazdi mögött ilyen hosszadalmas, anyagilag megterhelő, ám mégis tragikusan végződő időszak áll, akkor alaposan át kell gondolni azt is, hogy hogyan búcsúztatja el az állatot.

A kertben való eltemetés lehet kegyeletteljes és méltó, nincs anyagi vonzata, ugyanakkor nem mindig kivitelezhető. Az otthon való búcsúzás másik módja a kisállat hamvasztás.Természetesen ez egy olyan szolgáltatás, ami pénzbe kerül, azonban egyszeri kiadást jelent és egyáltalán nem megfizethetetlen.

Mitől függ a kisállat hamvasztás ára? 

A hamvasztás ára nem fix összeg, több dologtól is függ, hogy pontosan mennyibe kerül. Meghatározó az állat súlya: erről honlapunkon talál egy pontos táblázatot. Ezen kívül számításba kell venni azt is, hogy az állatot milyen messziről kell elszállítani, ennek díja cégünknél 100 Ft/km, illetve Pécsett és vonzáskörzetében ingyenes. A szolgáltatás nálunk alapvetően 8-20 óráig érhető el, hétvégén és ünnepnapokon felárat számítunk fel.

Fontos, hogy a kisállat hamvasztás ára cégünknél tartalmaz egy alap urnát, de felárért természetesen ettől eltérő urna is rendelhető.

Amennyiben kisállat hamvasztásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot velünk, csapatunk mindenben segít, hogy méltón búcsúzhasson kedvencétől! Munkatársaink válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeinken.