Pályázat

Miért válassza a macskahamvasztást?

Hívjon!Ajánlatkérés
A macskák ugyanúgy hű társai az embereknek, akárcsak a kutyák, ezért az elvesztésük is legalább ugyanannyira fájó. Korábban a végső búcsú mindig a hagyományos temetés formájában történt, azonban manapság egyre több gazdi dönt a macska elhamvasztása mellett, ugyanis a búcsú e formája sokkal tiszteletreméltóbb és meghittebb.

A macskahamvasztás nem csak a tiszteletteljes búcsú miatt bizonyul jobb választásnak, hanem a hagyományos temetéssel járó kötelezettségek elhagyása miatt is. Ebben az esetben nem kell az állat tulajdonosának a tetem látványától szenvednie, sem az ásással foglalkoznia, vagy egyáltalán azzal, hogy megfelelő helyet találjon neki. A macskahamvasztás után a hamvak urnában kerülnek vissza a gazdihoz, ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy némiképp enyhüljön az elvesztés fájdalma, mivel a kellemetlen tényezőkkel nem neki kellett foglalkoznia.

Ha itt a végső búcsú ideje, döntsön Ön is a macska hamvasztása mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!