Pályázat

Mindent a kisállat hamvasztás árakról!

Hívjon!Ajánlatkérés
Cica, kutya, hörcsög, papagáj vagy házi nyuszi, mindegyik háziállat esetében lehetőség van arra, hogy korszerű technológiával elhamvasszuk az elpusztult kedvencet. Sok gazdinak még új ez az eljárás, vannak, akik nem is hallottak róla, és nem igazán tudják, hogy mire számítsanak, például a kisállat hamvasztás árakat illetően.

Weboldalunkon feltüntettük a kisállat hamvasztás árakat, amikkel cégünk dolgozik. Ezek a következő tényezők szerint alakulnak. A szolgáltatás díját elsősorban az határozza meg, hogy maga az elhamvasztásra kerülő állat mekkora tömegű. Értelemszerűen, ha nagyobb, nehezebb, akkor a kisállat hamvasztás ára is magasabb. Ezen kívül plusz összeget számítunk fel hétvégén, illetve ünnepnapokon történő hamvasztásért is. Alapvetően Pécsett és a város környékén teljesítjük szolgáltatásainkat, de felár ellenében azt is meg tudjuk oldani, hogy vidéken nyújtsunk segítséget.

Amennyiben szüksége lesz a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásainkra, ne habozzon felkeresni minket! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén szívesen nyújtunk tájékoztatást, keressen minket bizalommal, ha szeretne méltó búcsút venni kedvencétől!