Pályázat

Mit tehetünk elhullott állatunkkal?

Hívjon!Ajánlatkérés

Egy házi kedvenc halála mindig nehéz, hiszen éveken át részei a mindennapjainknak, elvesztésük óriási űrt okoz az életünkben. Ilyenkor nem elég, hogy a veszteséggel meg kell birkóznunk, sajnos az elhullott állat további soráról is nekünk kell döntenünk. Ráadásul a kérdés nem is olyan egyszerű, hiszen közterületen például jogszabály tiltja a temetésüket.

Lehetőségünk van háziállatunkat a saját kertünkben eltemetni, legalább 60-70 cm mélyre, de csak olyan helyen, ahol a talajvíz minimum 1,5 méterrel a talajszint alatt van. A szomszédos kerítéstől legalább másfél méteres távolságot kell tartanunk. Sajnos, akinek nincs saját kertje, gyakran úgy érzi, hogy megszakad a szíve, de kénytelen azt a lehetőséget választani, az elhullott állatot leadja a települési gyűjtőhelyen. Azonban van még egy lehetőség, ami napjainkban már nem is olyan újdonság: az állathamvasztás.

Az állathamvasztás választásával kedvencünket hazavihetjük egy urnában, amit megőrizhetünk örökre. Méltó helyet találhatunk neki a lakás bármely részén, akár egy kis dobozkában a szeretett játékaival, fényképével. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és válassza az állathamvasztást!