Pályázat

Tetemszállítás és kisállathamvasztás azoknak, akik nem szeretnék hátrahagyni kedvencüket!

Hívjon!Ajánlatkérés
Sokan elképzelni sem tudják, hogy egyszer elvesztett kedvencüket egy új kutyussal, cicával stb. helyettesítsék. Ők szívesen őriznek emlékeket az örök vadászmezőkre távozott kedvencükről, megemlékeznek róla és nem felejtik évek múltán sem.

A tetemszállítás és kisállathamvasztás a számukra nagyon ideális választás. Az eltávozott állatot nem kell földbe temetni és otthagyni, hanem egy urnában lehet őrizni a hamvakat. A kisállathamvasztást igény szerint tetemszállítás előzi meg, aminek során az állat testét a hamvasztás helyére visszük. A hamvakat egy kiválasztott urnába helyezzük és a kisállathamvasztás végén átadjuk a gazdinak.

A tetemszállítás és kisállathamvasztás abban az esetben jó döntés, ha a gazdi nem szeretné hátrahagyni az elföldelt tetemet egy költözés alkalmával és a közelében szeretné tudni a hamvakat. A tetemszállítás és kisállathamvasztás lehetőségeiről szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Hívjon minket, ha eljön az ideje és elföldelés helyett más megoldást szeretne!