Pályázat

Végső búcsú az elhullott állattól? – Válassza a hamvasztást!

Hívjon!Ajánlatkérés

Amikor egy állattulajdonos végső búcsút vesz hűséges kedvencétől, az elhullott állattól szeretne méltó körülmények között elköszönni. Ilyenkor általában a hagyományos temetést szorgalmazzák, azonban ennek számtalan kínzó, fájdalmas pillanata van, elég csak a test elföldelésére vagy az elhullott állat sírba történő behelyezésére gondolni. Ha Ön nem szeretné mindezt átélni, válassza az állathamvasztást!

Az állathamvasztással Önnek semmi teendője nem lesz, az elhullott állatról kollégáink méltóképpen gondoskodnak, majd a hamvasztás végén egy urnában megkaphatja kedvence földi maradványait. Természetesen lelkileg ez sem biztosít könnyebb helyzetet, viszont látványában egy urna nem annyira sokkoló, mint az elhullott állat, ráadásul egy elhamvasztott kedvencet ily módon sokkal egyszerűbb eltemetni, vagy akár meg is lehet őrizni.

Könnyítse meg a búcsút, tisztelje meg háziállatát azzal, hogy méltó körülményeket biztosít az elváláshoz, és válassza az állathamvasztást! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!