kisallathamvaszto.hu

Pécsi kisállat hamvasztó

Mi történik a bejelentés után?

Önnek a bejelentés után fizikailag nincs semmi teendője. Lélekben annál inkább, hisz pár órán belül elszállítjuk szeretett kisállatát. Kiérkezésünkig lehetősége van búcsút venni kedvencétől.

Megérkezésünk után elszállítjuk a kisállatot és mobil hamvasztónkkal védőtávolságon kívül elvégezzük az egyéni hamvasztást. Önnek lehetősége van kis kedvencét utolsó útjára elkísérni,jelen lehet a hamvasztásnál is.

Egyedi kérés alapján, megoldható saját házának udvarában a hamvasztás.

Ez folyamat az állat súlyának függvényében fél órától 3 óráig tarthat.

A hamvasztás végeztével hazaszállítjuk Önt és kedvence hamvait.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő hamvasztásra!Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő hamvasztásra! Amikor egy háziállat elpusztul, a tulajdonosok általában tragikus pillanatokat élnek át, ami érthető, hiszen az évek során szinte családtaggá válnak a kedvencek. Ebben a tragikus időszakban nagyon fontos, hogy az állat tulajdonosa méltó búcsút vehessen állatától, hiszen csakis így nyugszik meg az idő elteltével a gyászoló lélek.

Kollégáink mindezzel tisztában vannak, ezért kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy színvonalas szolgáltatás keretein belül, megfelelő körülményeket biztosítsanak az állat hamvasztásához, ugyanis állatbarátként számunkra is megterhelő pillanattá válnak a búcsú percei!

Nemcsak a méltó körülményeket biztosítjuk, hanem a szakszerű állathamvasztást is, ugyanis sokak fejében inkább a rosszindulatú pletykák élnek, ezért azt gondolják, hogy hanyagul, mindennemű jó érzés nélkül történik az állatok hamvasztása. Az állattulajdonosok százszázalékosan megbízhatnak kollégáinkban, a bizalommal pedig nem élünk vissza!

Ha elérkezett a pillanat és méltó búcsút kell vennie kedvencétől, kérje kisállathamvasztás szolgáltatásunkat!

Hamvasztás akár a saját kertben is!Hamvasztás akár a saját kertben is! A házi állatok, cicák, kutyák, egyéb kedvencek sajnos nincsenek velünk örökké. Ha az idejük lejár, már csak az emlékük él velünk tovább. Amikor egy állat megöregszik, beteg lesz, vagy esetleg baleset következtében távozik, választhatunk, hogyan szeretnénk tőle búcsút venni.

Természetesen a hagyományos mód, a temetés az első, ami eszünkbe juthat, azonban van más lehetőség is! Az állathamvasztás mellett több érv is szól, érdemes megfontolni, hogy inkább ezt választjuk! Az elhamvasztott állat maradványait továbbra is magunknál tarthatjuk egy urnában, nem kell a földet megterhelni a maradványokkal. A búcsúzásnál lehetőség van akár az udvaron, a kertben lebonyolítani a hamvasztást, ezzel pedig kicsit könnyebbé tenni az elválást. Így a gazdi ott engedheti el kisállatát, ahol az annyi boldog percet töltött játékkal, lustálkodással, rohangálással, ahol annyi közös emléket szereztek együtt.

Keressen minket bizalommal és hívjon minket kisállat hamvasztáshoz! A részletekről megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!

Hamvasztást akár szállítással, vagy helyszíni kiszállással is vállalunk!állat hamvasztás

Nem hitte volna, hogy egyszer ez az idő is eljön, de mégis bekövetkezett: kis kedvence, szeretett háziállata nincs többé, el kellett, hogy engedje őt az örök vadászmezőkre. Ezen már nem lehet változtatni, viszont megvan az a lehetőség, hogy megőrizze a hűséges állat emlékét, hogy kedves társként gondoljon rá, valahányszor csak az eszébe jut. Szeretnénk segíteni abban, hogy az emlékezés első lépése, a búcsúzás megfelelő körülmények között és minőségi formában történjen.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat állat hamvasztáshoz! Az állat hamvasztást általában egy központi helyen végzik, ahol az állat méretétől függően pár óra alatt elhamvasztják a testet. Mi ezzel szemben tudunk ajánlani egy második opciót is! Amennyiben Ön úgy szeretné, az állat hamvasztást el tudjuk végezni a helyszínen is. Erre a célra speciálisan kialakított autónkkal a tetemet ott hamvasztjuk el, ahol a gazdi azt szeretné. Így a búcsú még meghittebbé, intimebbé tehető.

A részletekért keressen minket bizalommal!

Elpusztult kutya hamvasztás: Vegyen búcsút kedvencétől méltó körülmények között!állat hamvasztás

Egy háziállat elvesztése mindig fájdalommal jár, legfőképp egy kutyáé, hiszen az évek során az ebek és gazdáik között igazán szoros kötelék alakul ki. Ha elveszítette hűséges társát, és szeretne méltóképpen búcsúzni tőle, döntsön az elpusztult kutya hamvasztása mellett!

Elpusztult kutyája hamvasztásának köszönhetően Önnek nem kell foglalkoznia kedvence testének eltemetésével, így némiképp a lelki fájdalma is enyhülhet, hiszen kollégáink mindent elvégeznek Ön helyett, ezután csak annyi a dolga, hogy átvegye az urnát és méltó emlékhelyet találjon a földi maradványok számára.

Ha az Ön lelke akkor nyugszik meg, ha végigkövetheti az elpusztult kutya hamvasztását, kollégáink erre is biztosítanak lehetőséget, ezáltal meggyőződhet róla, hogy az állathamvasztás során is lehetséges tisztelettel és szeretettel bánni a kedvencekkel.

Ha elérkezett a búcsú ideje, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Kisállat hamvasztás Pécsen is!Kisállat hamvasztás Pécsen is!

A házi kedvencek egészen más élethosszt élnek meg, mint mi, emberek. Sajnos nem tudunk egy élethosszig tartó négylábú társat választani magunk mellé, mert az állatéveket szűkösebben méri a természet. Vannak, akik hamarabb távoznak az örök vadászmezőkre, vannak, akiknek hosszabb a földi pályafutása, de általában nem élik túl gazdáikat. Annyit tehetünk, hogy megadjuk nekik a méltó végtisztességet.

A kisállat hamvasztás Pécsen is elérhető, keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe speciális szolgáltatásainkat! Akkor érdemes felkeresnie minket, ha úgy döntött, hogy valami mást szeretne az elföldelésen, a temetésen kívül. A kisállat hamvasztás Pécsen is egyszerűen megoldható, hiszen mi rendelkezünk az ehhez szükséges speciális felszereléssel és járművekkel, és természetesen szakmai tapasztalatban sem szenvedünk hiányt!

Bízza ránk a kisállat hamvasztást Pécsen, és mi mindent megteszünk, hogy néhai szeretett kedvencének meglegyen mindene, ami az utolsó útján kellhet! Elérhetőségeinken tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről, keressen minket bizalommal!

Mit tehetünk elhullott állatunkkal?Mit tehetünk elhullott állatunkkal?

Egy házi kedvenc halála mindig nehéz, hiszen éveken át részei a mindennapjainknak, elvesztésük óriási űrt okoz az életünkben. Ilyenkor nem elég, hogy a veszteséggel meg kell birkóznunk, sajnos az elhullott állat további soráról is nekünk kell döntenünk. Ráadásul a kérdés nem is olyan egyszerű, hiszen közterületen például jogszabály tiltja a temetésüket.

Lehetőségünk van háziállatunkat a saját kertünkben eltemetni, legalább 60-70 cm mélyre, de csak olyan helyen, ahol a talajvíz minimum 1,5 méterrel a talajszint alatt van. A szomszédos kerítéstől legalább másfél méteres távolságot kell tartanunk. Sajnos, akinek nincs saját kertje, gyakran úgy érzi, hogy megszakad a szíve, de kénytelen azt a lehetőséget választani, az elhullott állatot leadja a települési gyűjtőhelyen. Azonban van még egy lehetőség, ami napjainkban már nem is olyan újdonság: az állathamvasztás.

Az állathamvasztás választásával kedvencünket hazavihetjük egy urnában, amit megőrizhetünk örökre. Méltó helyet találhatunk neki a lakás bármely részén, akár egy kis dobozkában a szeretett játékaival, fényképével. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és válassza az állathamvasztást!