kisallathamvaszto.hu

Pécsi kisállat hamvasztó

Mi történik a bejelentés után?

Önnek a bejelentés után fizikailag nincs semmi teendője. Lélekben annál inkább, hisz pár órán belül elszállítjuk szeretett kisállatát. Kiérkezésünkig lehetősége van búcsút venni kedvencétől.

Megérkezésünk után elszállítjuk a kisállatot és mobil hamvasztónkkal védőtávolságon kívül elvégezzük az egyéni hamvasztást. Önnek lehetősége van kis kedvencét utolsó útjára elkísérni,jelen lehet a hamvasztásnál is.

Egyedi kérés alapján, megoldható saját házának udvarában a hamvasztás.

Ez folyamat az állat súlyának függvényében fél órától 3 óráig tarthat.

A hamvasztás végeztével hazaszállítjuk Önt és kedvence hamvait.

Kisállathamvasztás - a humánus búcsúKisállathamvasztás Minden kisállatgazdi életében előbb vagy utóbb eljön az a nap, amikor már az orvosok sem tudnak többet tenni a kedvencéért, és el kell engedniük őket, meg kell hozni a legnehezebb döntést. Tudjuk jól, hogy ez egy nehéz helyzet, ahol a tulajdonosok magukra maradnak az érzéseikkel és a szeretett kedvenc földi maradványaival, és éppen ebben a helyzetben szeretnénk segítséget nyújtani!

Kisállathamvasztás szolgáltatásunkkal azoknak a gazdiknak a helyzetén szeretnénk könnyíteni, akik elvesztették szeretett kedvencüket és egy humánus megoldással szeretnének végső búcsút venni tőle. Maga a hamvasztás minden esetben egyedi eljárást jelent, a lehető legnagyobb tiszteletben tartva az elhunyt kisállatot. A kisállathamvasztás végén a megmaradt hamvakat egy teljesen lezárt urnába helyezzük, amit magával vihet, hogy mindig az Ön közelében legyen.

Ha bekövetkezett az elkerülhetetlen, keressen minket bizalommal, vegye igénybe a kisállathamvasztási szolgáltatásunkat, engedje, hogy megkönnyítsük a helyzetét! Kérdéseire szívesen válaszolunk, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!

Macskahamvasztás: a méltó búcsúmacskahamvasztás A macskák szeretetéért meg kell küzdeni, de ha egyszer a szívükbe zártak minket, egy örök barátság veszi kezdetét és elszakíthatatlan kötelék alakul ki. Ahogyan ők maguk is megérzik, ha a gazdi szomorú vagy beteg és a segítségére sietnek, úgy mi is éppen ezt tesszük velük, de ahogy mindannyian, ők sem élhetnek örökké.

Ha eljött az idő, a megpróbáltatások sora még nem ért véget, nem csak szeretett kedvencünk elmúlását kell feldolgoznunk, de el kell döntenünk, hogyan is helyezzük végső nyugalomra. Az elföldelés alkalmával rengeteg megrázó pillanatot kell átélnünk, nem is választja szívesen ezt az utat mindenki, egy költözés alkalmával pedig el kell válnunk tőle. A macskahamvasztás több szempontból is léleknyugtató megoldás, mert rövid időn belül a helyszínre érkeznek a testért és a legnagyobb odaadással bánnak majd vele utolsó útja során. Talán nincs is ennél méltóbb módja a temetésnek, a macskahamvasztás után az urnától sem kell megválni, megőrizhetjük örökké az emlékekkel együtt.

Ha elérkezett a búcsú ideje, tisztelje meg kedvencét egy méltó elválással, válassza a macskahamvasztást, és kísérje el utolsó útjára! Szolgáltatásunk igénybevételéhez és további információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Hívjon minket, ha veszteség érte, a kisállathamvasztás Pécsen is elérhető!kisállathamvasztást Pécsen Kedvenceink sajnos nem élnek olyan hosszú ideig, mint mi, ám a közösen eltöltött évek alatt rengeteg szeretetet kapunk tőlünk már az első pillanattól kezdve, amint összehoz minket az élet, mi pedig viszonozzuk ezt közös életünk legelső napjától a legutolsóig. Örökké megőrizzük őket az emlékeinkben, ha már nincsenek többé velünk.

Az elválás elkerülhetetlen, erre sajnos az élet mindannyiszor emlékeztet minket, de sokkal könnyebbé tehető, ha méltóképpen le tudjuk zárni a közösen bejárt utat, így ha elérkezett az idő, Ön igénybe veheti a kisállathamvasztást Pécsen és vonzáskörzetében is. A kisállathamvasztás Pécsen, de akár pontosan az Ön kertjében is történhet, mi mindent megteszünk, hogy könnyebbé tegyük Önnek a teendőket.

Ha eljött az idő, és búcsúznia kell szeretett társától, válassza a kisállathamvasztást Pécsen és vonzáskörzetében, hogy egy valóban méltóságteljes lezárása lehessen a közös történetüknek! Elérhetőségeinken további tájékoztatást kaphat, keressen minket bizalommal!

Miért jobb az állathamvasztást választani?állathamvasztás Amikor a házi kedvenc elpusztul, az állat tulajdonosa többnyire nem tudja, hogy mit kezdjen a testtel. A gondolkodással töltött órák csak rosszabbá teszik az amúgy is kínzó veszteséget. Nem érdemes sokáig keresni a megoldást, ugyanis a legideálisabb, ha a gazdi az állathamvasztást választja.

Az állathamvasztás mellett több érv is szól: nem kell a tetem elszállíttatásával, sem az elföldelésével foglalkozni, ami rengeteg kellemetlen, kínzó pillanattól kíméli meg az állat tulajdonosát.

Az állathamvasztás mellett szól a gyorsaság is. Kollégáink rövid időn belül a helyszínre érkeznek, és a tetem elszállítása után rövidesen megkezdik az elhamvasztását is, így nem kell hosszú időt együtt tölteni az elpusztult állat testével. Ez némiképp könnyíteni fog a veszteség feldolgozásán is.

Ha Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! A méltó, tiszteletteljes körülményeket garantáljuk az állathamvasztás során.

Nagyméretű, elpusztult kutya? A hamvasztás ideális megoldás!Nagyméretű, elpusztult kutya? A hamvasztás ideális megoldás! A kutyák között változatos méretű fajták képviseltetik magukat a macskaméretűtől egészen a medvetermetű ebekig. A nagyobb méretű kutyusoknak nem csupán az etetése és a tartása jelenthet nagyobb kihívást a gazdik számára, de az állat elhalálozása után a tetemről való gondoskodás is.

Az elpusztult kutya sorsát annak mérete is meghatározza. Egy méretesebb tetemről már nem olyan egyszerű gondoskodni, mint egy kisebbről. Szerencsére vannak olyan lehetőségek is, amik egyszerre könnyítik meg a gazdi dolgát, és biztosítják az elpusztult kutya számára a végtisztességet is.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és ismerje meg szolgáltatásainkat kisállathamvasztással kapcsolatban! A nagyobb méretű háziállatok számára is gondoskodunk a gyors és szakszerű hamvasztásról, ami egyúttal a méltó búcsú lehetőségét is megadja az eb gazdájának.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne felkészülni az elkerülhetetlenre, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet arról, mi történik az elpusztult kutyájával, ha minket választ!

Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő hamvasztásra!Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő hamvasztásra! Amikor egy háziállat elpusztul, a tulajdonosok általában tragikus pillanatokat élnek át, ami érthető, hiszen az évek során szinte családtaggá válnak a kedvencek. Ebben a tragikus időszakban nagyon fontos, hogy az állat tulajdonosa méltó búcsút vehessen állatától, hiszen csakis így nyugszik meg az idő elteltével a gyászoló lélek.

Kollégáink mindezzel tisztában vannak, ezért kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy színvonalas szolgáltatás keretein belül, megfelelő körülményeket biztosítsanak az állat hamvasztásához, ugyanis állatbarátként számunkra is megterhelő pillanattá válnak a búcsú percei!

Nemcsak a méltó körülményeket biztosítjuk, hanem a szakszerű állathamvasztást is, ugyanis sokak fejében inkább a rosszindulatú pletykák élnek, ezért azt gondolják, hogy hanyagul, mindennemű jó érzés nélkül történik az állatok hamvasztása. Az állattulajdonosok százszázalékosan megbízhatnak kollégáinkban, a bizalommal pedig nem élünk vissza!

Ha elérkezett a pillanat és méltó búcsút kell vennie kedvencétől, kérje kisállathamvasztás szolgáltatásunkat!

Hamvasztás akár a saját kertben is!Hamvasztás akár a saját kertben is! A házi állatok, cicák, kutyák, egyéb kedvencek sajnos nincsenek velünk örökké. Ha az idejük lejár, már csak az emlékük él velünk tovább. Amikor egy állat megöregszik, beteg lesz, vagy esetleg baleset következtében távozik, választhatunk, hogyan szeretnénk tőle búcsút venni.

Természetesen a hagyományos mód, a temetés az első, ami eszünkbe juthat, azonban van más lehetőség is! Az állathamvasztás mellett több érv is szól, érdemes megfontolni, hogy inkább ezt választjuk! Az elhamvasztott állat maradványait továbbra is magunknál tarthatjuk egy urnában, nem kell a földet megterhelni a maradványokkal. A búcsúzásnál lehetőség van akár az udvaron, a kertben lebonyolítani a hamvasztást, ezzel pedig kicsit könnyebbé tenni az elválást. Így a gazdi ott engedheti el kisállatát, ahol az annyi boldog percet töltött játékkal, lustálkodással, rohangálással, ahol annyi közös emléket szereztek együtt.

Keressen minket bizalommal és hívjon minket kisállat hamvasztáshoz! A részletekről megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!

Hamvasztást akár szállítással, vagy helyszíni kiszállással is vállalunk!állat hamvasztás

Nem hitte volna, hogy egyszer ez az idő is eljön, de mégis bekövetkezett: kis kedvence, szeretett háziállata nincs többé, el kellett, hogy engedje őt az örök vadászmezőkre. Ezen már nem lehet változtatni, viszont megvan az a lehetőség, hogy megőrizze a hűséges állat emlékét, hogy kedves társként gondoljon rá, valahányszor csak az eszébe jut. Szeretnénk segíteni abban, hogy az emlékezés első lépése, a búcsúzás megfelelő körülmények között és minőségi formában történjen.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat állat hamvasztáshoz! Az állat hamvasztást általában egy központi helyen végzik, ahol az állat méretétől függően pár óra alatt elhamvasztják a testet. Mi ezzel szemben tudunk ajánlani egy második opciót is! Amennyiben Ön úgy szeretné, az állat hamvasztást el tudjuk végezni a helyszínen is. Erre a célra speciálisan kialakított autónkkal a tetemet ott hamvasztjuk el, ahol a gazdi azt szeretné. Így a búcsú még meghittebbé, intimebbé tehető.

A részletekért keressen minket bizalommal!

Elpusztult kutya hamvasztás: Vegyen búcsút kedvencétől méltó körülmények között!állat hamvasztás

Egy háziállat elvesztése mindig fájdalommal jár, legfőképp egy kutyáé, hiszen az évek során az ebek és gazdáik között igazán szoros kötelék alakul ki. Ha elveszítette hűséges társát, és szeretne méltóképpen búcsúzni tőle, döntsön az elpusztult kutya hamvasztása mellett!

Elpusztult kutyája hamvasztásának köszönhetően Önnek nem kell foglalkoznia kedvence testének eltemetésével, így némiképp a lelki fájdalma is enyhülhet, hiszen kollégáink mindent elvégeznek Ön helyett, ezután csak annyi a dolga, hogy átvegye az urnát és méltó emlékhelyet találjon a földi maradványok számára.

Ha az Ön lelke akkor nyugszik meg, ha végigkövetheti az elpusztult kutya hamvasztását, kollégáink erre is biztosítanak lehetőséget, ezáltal meggyőződhet róla, hogy az állathamvasztás során is lehetséges tisztelettel és szeretettel bánni a kedvencekkel.

Ha elérkezett a búcsú ideje, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Kisállat hamvasztás Pécsen is!Kisállat hamvasztás Pécsen is!

A házi kedvencek egészen más élethosszt élnek meg, mint mi, emberek. Sajnos nem tudunk egy élethosszig tartó négylábú társat választani magunk mellé, mert az állatéveket szűkösebben méri a természet. Vannak, akik hamarabb távoznak az örök vadászmezőkre, vannak, akiknek hosszabb a földi pályafutása, de általában nem élik túl gazdáikat. Annyit tehetünk, hogy megadjuk nekik a méltó végtisztességet.

A kisállat hamvasztás Pécsen is elérhető, keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe speciális szolgáltatásainkat! Akkor érdemes felkeresnie minket, ha úgy döntött, hogy valami mást szeretne az elföldelésen, a temetésen kívül. A kisállat hamvasztás Pécsen is egyszerűen megoldható, hiszen mi rendelkezünk az ehhez szükséges speciális felszereléssel és járművekkel, és természetesen szakmai tapasztalatban sem szenvedünk hiányt!

Bízza ránk a kisállat hamvasztást Pécsen, és mi mindent megteszünk, hogy néhai szeretett kedvencének meglegyen mindene, ami az utolsó útján kellhet! Elérhetőségeinken tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről, keressen minket bizalommal!

Mit tehetünk elhullott állatunkkal?Mit tehetünk elhullott állatunkkal?

Egy házi kedvenc halála mindig nehéz, hiszen éveken át részei a mindennapjainknak, elvesztésük óriási űrt okoz az életünkben. Ilyenkor nem elég, hogy a veszteséggel meg kell birkóznunk, sajnos az elhullott állat további soráról is nekünk kell döntenünk. Ráadásul a kérdés nem is olyan egyszerű, hiszen közterületen például jogszabály tiltja a temetésüket.

Lehetőségünk van háziállatunkat a saját kertünkben eltemetni, legalább 60-70 cm mélyre, de csak olyan helyen, ahol a talajvíz minimum 1,5 méterrel a talajszint alatt van. A szomszédos kerítéstől legalább másfél méteres távolságot kell tartanunk. Sajnos, akinek nincs saját kertje, gyakran úgy érzi, hogy megszakad a szíve, de kénytelen azt a lehetőséget választani, az elhullott állatot leadja a települési gyűjtőhelyen. Azonban van még egy lehetőség, ami napjainkban már nem is olyan újdonság: az állathamvasztás.

Az állathamvasztás választásával kedvencünket hazavihetjük egy urnában, amit megőrizhetünk örökre. Méltó helyet találhatunk neki a lakás bármely részén, akár egy kis dobozkában a szeretett játékaival, fényképével. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és válassza az állathamvasztást!

Végső búcsú az elhullott állattól? – Válassza a hamvasztást!Végső búcsú az elhullott állattól? – Válassza a hamvasztást!

Amikor egy állattulajdonos végső búcsút vesz hűséges kedvencétől, az elhullott állattól szeretne méltó körülmények között elköszönni. Ilyenkor általában a hagyományos temetést szorgalmazzák, azonban ennek számtalan kínzó, fájdalmas pillanata van, elég csak a test elföldelésére vagy az elhullott állat sírba történő behelyezésére gondolni. Ha Ön nem szeretné mindezt átélni, válassza az állathamvasztást!

Az állathamvasztással Önnek semmi teendője nem lesz, az elhullott állatról kollégáink méltóképpen gondoskodnak, majd a hamvasztás végén egy urnában megkaphatja kedvence földi maradványait. Természetesen lelkileg ez sem biztosít könnyebb helyzetet, viszont látványában egy urna nem annyira sokkoló, mint az elhullott állat, ráadásul egy elhamvasztott kedvencet ily módon sokkal egyszerűbb eltemetni, vagy akár meg is lehet őrizni.

Könnyítse meg a búcsút, tisztelje meg háziállatát azzal, hogy méltó körülményeket biztosít az elváláshoz, és válassza az állathamvasztást! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!